Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μπαλτσερόφσκι - Η Μάλαγα επόμενος σταθμός του

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Μπαλτσερόφσκι - Η Μάλαγα επόμενος σταθμός του

Ηλίας Λαλιώτης 19:59 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 02.09.2024

Επίσημη μορφή πήρε η αποχώρηση του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι από τον Παναθηναϊκό AKTOR, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να τον ευχαριστούν για τη συμμετοχή του σε μια ονειρική σεζόν και τη Μάλαγα να τον ανακοινώνει.

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης με post στο Instagram ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Πολωνού σέντερ και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του και τη συμμετοχή του σε μια αξέχαστη σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση των τίτλων σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο Πολωνός σέντερ θα αποχωρούσε δεδομένα μετά τη μεταγραφή του Γιουρτσεβέν. Αυτό που απέμενε ήταν να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός θα είναι εν τέλει η Ουνικάχα Μάλαγα, με την οποία είχε συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο και πριν από ενάμισι μήνα. Ωστόσο, η μεταγραφή τότε δεν προχώρησε, μιας και ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να κρατήσει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό για ασφάλεια, αφού δεν είχε βρει ακόμα λύση για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ.

Μετά την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα την Τρίτη (3/9), ο Μπαλτσερόφσκι δεν είχε θέση στο ρόστερ και το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Μάλαγα για τα επόμενα δύο χρόνια.