Ο πρωταθλητής Ευρώπης επιστρέφει στο Βερολίνο - Με Μπράουν και κόσμο μαζί του απογειώνεται για τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός (vid)
i

Λορέντζο Μπράουν / © Intime

Ο πρωταθλητής Ευρώπης επιστρέφει στο Βερολίνο - Με Μπράουν και κόσμο μαζί του απογειώνεται για τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 09:56 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 10:55 - 02.10.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκίνησε το... ταξίδι της νέας σεζόν στην EuroLeague με πρώτο προορισμό την πόλη, όπου στέφθηκε πριν 4 μήνες πρωταθλητής Ευρώπης.

Αποστολή Sportal στο Βερολίνο: Ηλίας Λαλιώτης

Η νέα σεζόν στην EuroLeague είναι προ των πυλών και αναμένεται πιο συναρπαστική από ποτέ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός AKTOR θα είναι αυτός που θα κάνει... ποδαρικό και μάλιστα από τον περσινό «τόπο του εγκλήματος». Το Βερολίνο. Εκεί όπου θριάμβευσε στον ημιτελικό επί της Φενέρμπαχτσε και στον τελικό επί της Ρεάλ Μαδρίτης κι έραψε το 7ο αστέρι του στη φανέλα!

Απέναντί του αυτή τη φορά η τοπική Άλμπα, στην πρεμιέρα της EuroLeague (3/10, 19:45), με την αποστολή των πράσινων να αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (2/10) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με μόνο μία απουσία.

Εκτός έμεινε μόνο ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν υπολογίζεται για δύο ακόμα εβδομάδες λόγω του κατάγματος στο δάχτυλο, ενώ ο Λορέντζο Μπράουν ακολούθησε κανονικά την ομάδα και ετοιμάζεται για το επίσημο ντεμπούτο του.

Φυσικά, διαθέσιμος θα είναι και ο Τσεντί Οσμάν, ο οποίος θα κάνει κι αυτός την πρώτη επίσημη εμφάνισή του με την φανέλα του Επτάστερου, μιας και είχε μείνει εκτός 7άδας ξένων στο Stoiximan Super Cup.

10:12 - 02.10.2024

Η αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο εν όψει της πρεμιέρας με την Αλμπα

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναχωρούν για το Βερολίνο, μια μέρα πριν την πρεμιέρα κοντά στην Αλμπα για την Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει φυσικά και τη στήριξη των οπαδών του σε αυτό το νέο ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα. Περίπου 100 φίλαθλοι έκλεισαν θέση στο τσάρτερ της ομάδας μέσω του Aktina Travel, το οποίο και φέτος φροντίζει κάθε τέτοιο ταξίδι να είναι μια μοναδική εμπειρία. Ακόμα περισσότεροι ομογενείς από τη Γερμανία θα τους συντροφεύσουν στις εξέδρες της Uber Arena, φτιάχνοντας τη δική τους πράσινη γωνιά και ξυπνώντας αναμνήσεις από το περασμένο Final 4.