Επτάστερη γιορτή στο ΟΑΚΑ για τους Πρωταθλητές Ευρώπης με κούπα, λάβαρο και «Μέχρι Τέλους»! (vids)

Επτάστερη γιορτή στο ΟΑΚΑ για τους Πρωταθλητές Ευρώπης με κούπα, λάβαρο και «Μέχρι Τέλους»! (vids)

Ηλίας Λαλιώτης 19:46 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:04 - 31.05.2024

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός AKTOR γιόρτασε με περισσότερους από 18.000 φιλάθλους του το 7ο αστέρι και ύψωσε στον ουρανό του ΟΑΚΑ το λάβαρο για το τρόπαιο του 2024 στο Βερολίνο.

Ξέφρενο πανηγύρι σε Βερολίνο και Αθήνα μετά το θρίαμβο στον τελικό επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Πανζουρλισμός στο πάρτι υποδοχής του Παναθηναϊκού AKTOR από τη Γερμανία, στο αεροδρόμιο, κατά μήκος της Αττικής Οδού και στο ΟΑΚΑ.

Η τρίτη πράξη του θριάμβου παίχτηκε σήμερα (31/5) στον Ναό του ευρωπαϊκού μπάσκετ . Σε μια επτάστερη βραδιά! Στη γιορτή για το 7ο αστέρι!

Μπροστά σε σχεδόν 20.000 οπαδούς του ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Εργκίν Αταμάν, ο αρχηγός Κώστας Σλούκας και όλοι οι παίκτες και το επιτελείο της ομάδας είδαν το λάβαρο με τον τίτλο του 2024 στο Βερολίνο να ανεβαίνει στον ουρανό με τα... άστρα του ΟΑΚΑ.

Ένας-ένας οι παίκτες και το τιμ του Τριφυλλιού βρέθηκαν στο παρκέ του γηπέδου μέσα σε αποθέωση, ενώ τελευταίοι βγήκαν οι Εργκίν Αταμάν και Κώστας Σλούκας μαζί με το τρόπαιο. Στις εξέδρες επικρατούσε τρέλα, αλλά οι εκπλήξεις δεν είχαν σταματήσει.

Την εμφάνισή του έκανε και ο Νίνο, ο οποίος τραγούδησε το «Μέχρι Τέλους», τραγούδι που του είχε ζητήσει να δημιουργήσει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR. «Μπράβο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Μπράβο Ελλάδα!» είπε στο τέλος.

Το καλύτερο ήρθε αμέσως μετά! Στον ουρανό του ΟΑΚΑ πήρε θέση το λάβαρο με το τρόπαιο του 2024 για να κάνει παρέα στα άλλα έξι πράσινα αστέρια.

Δείτε βίντεο από τη γιορτή του Παναθηναϊκού AKTOR για το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο: