Ο Παναθηναϊκός έστειλε τα συλλυπητήριά του στον Αργύρη Πεδουλάκη

Ο Παναθηναϊκός έστειλε τα συλλυπητήριά του στον Αργύρη Πεδουλάκη

Sportal newsroom 16:40 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:41 - 13.09.2024

Με μια συλλυπητήρια ανακοίνωση θέλησε ο Παναθηναϊκός Aktor να σταθεί δίπλα στον Αργύρη Πεδουλάκη για τον χαμό της συζύγου του.

Σε πένθος έχει βυθιστεί ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος βιώνει τον χαμό της συζύγου του, Αγγελικής, η οποία δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη που έδινε με σπάνια ασθένεια και σε ηλικία 58 ετών έφυγε από τη ζωή.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη τόσο στον ίδιο τον Έλληνα πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού και στην οικογένειά του, αλλά και σε όλον τον μπασκετικό χώρο.

Σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Aktor έσπευσε να συλλυπηθεί τον Αργύρη Πεδουλάκη για την απώλειά του με σχετική ανακοίνωση.

Η εικονική «μονομαχία» του Σάσα Βεζένκοφ με τον Κέντρικ Ναν: Ποιος επικρατεί στις επιλογές των φιλάθλων
EUROLEAGUE

16:05 - 13.09.2024

Η εικονική «μονομαχία» του Σάσα Βεζένκοφ με τον Κέντρικ Ναν: Ποιος επικρατεί στις επιλογές των φιλάθλων

Λίγο πριν την έναρξη της Euroleague, η απανταχού φαν της κορυφαίας ευρωπαϊκής λίγκας, δημιουργούν τις ομάδες τους στην πλατφορμα Fantasy Challenge και δύο παίκτες των «αιωνίων» βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων: Πρώτος ο Σάσα Βεζένκοφ και δεύτερος ο Κέντρικ Ναν.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Aktor:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια της πολυαγαπημένης συζύγου του Αργύρη Πεδουλάκη, Αγγελικής, μετά από γενναία μάχη που έδωσε τους τελευταίους μήνες. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Αργύρη, στην οικογένεια και στους οικείους της.»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!