Παναθηναϊκός AKTOR: Οι εικόνες από το τοποθετημένο πλέον Glassfloor στο ΟΑΚΑ
i

© PrtScr

Παναθηναϊκός AKTOR: Οι εικόνες από το τοποθετημένο πλέον Glassfloor στο ΟΑΚΑ

Ευτυχία Οικονομίδου 13:26 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 07.10.2024

Όλα είναι έτοιμα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μπάγερν Μονάχου στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ, όπου θα εγκαινιαστεί το νέο τοπ Glassfloor του γηπέδου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι έτοιμος να ανοίξει τις πύλες του ανακαινισμένου ΟΑΚΑ για να φιλοξενήσει την Μπάγερν Μονάχου στη δεύτερη αγωνιστική της EuroLeague στις 10/10 στις 21:00.

Την Πέμπτη το βράδυ, λοιπόν, το νέο εντυπωσιακό και ολοκαίνουριο «σπίτι» των πρωταθλητών Ευρώπης θα υποδεχθεί τον κόσμο της ομάδας, που ανυπομονεί να δει το νέο ΟΑΚΑ.

Το νέο ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του - Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Μπάγερν
EUROLEAGUE

12:54 - 07.10.2024

Το νέο ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του - Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Μπάγερν

Στη διάθεση των φιλάθλων του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού AKTOR τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα γίνει στο νέο, ανακαινισμένο και υπέρλαμπρο ΟΑΚΑ.

Νέες καταπράσινες εξέδρες, σουίτες, καφετέριες, εστιατόρια και πολλές νέες εμπειρίες γεμάτες εκπλήξεις θα περιμένουν τους «πράσινους» φιλάθλους, όμως ένα είναι το... κερασάκι στην τούρτα και δεν είναι άλλο από το νέο τοπ Glassfloor, που θα εγκαινιαστεί με την αναμέτρηση κόντρα στους Βαυαρούς.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως θα τοποθετηθεί το πρωτοποριακό LED Glassfloor που στοίχησε 3,2 εκατομμύρια ευρώ στη διοίκηση του Παναθηναϊκού κι όπως φαίνεται από τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν, όλα θα είναι έτοιμα για το ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης την προσεχή Πέμπτη (10/10).

Όσον αφορά στο Glassfloor, ο Παναθηναϊκός AKTOR από τα μέσα του καλοκαιριού είχε αγοράσει από την γερμανική εταιρία ASB που κατέχει την πατέντα και έχει προμηθεύσει την FIBA για διοργανώσεις της και την Μπάγερν Μονάχου, που επίσης έχει εγκαταστήσει το τεχνολογικό επίτευγμα στη δική της έδρα (BMW Arena).

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Όπως ανακοίνωσε η γερμανική, ASB GlassFloor, η τοποθέτηση του ειδικού γυάλινου παρκέ στο εμβληματικό OAKA Arena μπαίνει στα τελικά της στάδια και θα είναι πανέτοιμο για να φιλοξενήσει την έτερη ομάδα που έχει εισάγει αυτή την πρωτοπορία στην EuroLeague. Πλέον κι επίσημα, λοιπόν, οι «πράσινοι» στα εντός έδρας ματς θα πατάνε πάνω σε... γυαλί και όχι σε ξύλινο παρκέ.