Επιστροφή Αντετοκούνμπο στη δράση για τον Παναθηναϊκό, εκτός ο Σλούκας

Επιστροφή Αντετοκούνμπο στη δράση για τον Παναθηναϊκό, εκτός ο Σλούκας

Ηλίας Λαλιώτης 15:54 - 20.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:14 - 20.10.2024

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ξεπέρασε το πρόβλημα στο χέρι κι επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει ΑΕΚ, ενώ ο Κώστας Σλούκας έμεινε προληπτικά εκτός.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ψάχνει αντίδραση μετά τις δύο σερί εκτός έδρας ήττες σε Παρίσι και Μαδρίτη για τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague, αντιμετωπίζοντας αύριο (21/10, 20:15) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στην προπόνηση της Κυριακής (20/10), ο Εργκίν Αταμάν είχε μια ευχάριστη είδηση. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και δεν αποκλείεται να βρεθεί στη 12άδα του αυριανού αγώνα.

Σίγουρα θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (25/10, 20:45), Αντίθετα, εκτός προπόνησης σήμερα έμειναν οι Κώστας Σλούκας (είχε μια ενόχληση στο αριστερό γονατο) και Δημήτρης Μωραΐτης (ταλαιπωρείται από οίδημα σε σύνδεσμο του αριστερού του ώμου).

Το πρόβλημα για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αλλά δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί από το ματς με την ΑΕΚ για να είναι πανέτοιμος κόντρα στη Φενέρ.