Φιέστα στο ΟΑΚΑ με το λάβαρο για το 7ο ευρωπαϊκό και πολλές εκπλήξεις από τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Φιέστα στο ΟΑΚΑ με το λάβαρο για το 7ο ευρωπαϊκό και πολλές εκπλήξεις από τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Ηλίας Λαλιώτης 14:40 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 30.05.2024

Η μεγάλη γιορτή για την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου θα γίνει στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Basket League με τον Άρη.

O Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου της EuroLeague και η διάθεση των φίλων εξακολουθεί να βρίσκεται στα ύψη και δύσκολα θα επανέλθει άμεσα στα φυσιολογικά επίπεδα.

Μετά το πρώτο πάρτι στους δρόμους όλης της Ελλάδας, λίγα λεπτά μετά τον θρίαμβο στο Βερολίνο, ακολούθησε η ανεπανάληπτη σε συλλογικό επίπεδο υποδοχή σε «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ΟΑΚΑ.

Το τρίτο μέρος των εορτασμών για την κατάκτηση του πιο σημαντικού ευρωπαϊκού τροπαίου στο μπάσκετ θα γίνει και πάλι στο σπίτι των «πράσινων», αλλά αυτή τη φορά εντός του κλειστού. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού κόντρα στον Άρη. Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν και μέσα σε 10 ώρες εξαντλήθηκαν, καθώς ο Παναθηναϊκός θα γιορτάσει μαζί με τον κόσμο το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Φυσικά, θα ανέβει στον ουρανό του ΟΑΚΑ το λάβαρο του Βερολίνου, οι παίκτες θα εμφανιστούν με φανέλα με τα 7 αστέρια, ενώ αναμένεται να δώσει το παρών και ο Νίνο, ο οποίος θα τραγουδήσει Live το «Μέχρι Τέλους», την επιτυχία που εμπνεύστηκε μετά από πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η σχετική ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες για όσα θα γίνουν στο σπίτι του Παναθηναϊκού AKTOR αναμένεται εντός της ημέρας.