Φορτσάρουν Σλούκας και Γιουρτσεβέν

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Φορτσάρουν Σλούκας και Γιουρτσεβέν

Ηλίας Λαλιώτης 22:32 - 05.09.2024

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στη Λιουμπλιάνα, εκεί όπου οι Σλούκας και Γιουρτσεβέν μπήκαν και ακολούθησαν μέρος της προπόνησης.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στη Λιουμπλιάνα και οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν είδαν τους Σλούκα και Γιουρτσεβέν να αρχίζουν σιγά σιγά να ανεβάζουν ρυθμούς.

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν εκτός προπονήσεων μέχρι τώρα, όμως μαζί με τον Τούρκο σέντερ ακολούθησαν μέρος του κανονικού προγράμματος. Οι δύο αθλητές φορτσάρουν για να φτάσουν στο επίπεδο των συναθλητών τους, αντίθετα με τον Κώστα Αντετοκούνμπο ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Την προπόνηση έκαναν ο Χρήστος Σερελης και οι υπόλοιποι αμεσοι συνεργάτες του Εργκιν Αταμαν καθώς ο Τούρκους προπονητής παρευρίσκεται στο σπουδαίο φιλικό στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς που λαμβάνει χώρα στο Ζάγκρεμπ.

Εκεί ο Παναθηναϊκός έχει τετραμελή εκπροσώπηση καθώς εκτός του Εργκίν Αταμάν στο Ζάγκρεμπ μετέβησαν ο Ματίας Λεσόρ, ο technical director, Σάνι Μπετσίροβιτς και ο Basketball and Communication Director της ΚΑΕ, Δημήτρης Κοντός.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!