Ο Παναθηναϊκος ψάχνει στην Μαδρίτη την επιστροφή στις νίκες, απέναντι στην Ρεάλ που… ακροβατεί
i

Φακούντο Καμπάτσο, Ντίνος Μήτογλου, Κώστας Σλούκας / IMAGO

Ο Παναθηναϊκος ψάχνει στην Μαδρίτη την επιστροφή στις νίκες, απέναντι στην Ρεάλ που… ακροβατεί

Ο Παναθηναϊκός, το βράδυ της Πέμπτης (17/10, 21:45, Novasports) θα… κυνηγήσει το «διπλό» στην Μαδρίτη απέναντι στην Ρεάλ που έχει ήδη δυο ήττες στην Euroleague και άλλες τόσες στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ημέρα… ντέρμπι για τον Παναθηναϊκό, που το βράδυ της Πέμπτης (17/10, 21:45, Novasports) αντιμετωπίζει την Ρεάλ στο Wizink Center για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Μαδρίτη με στόχο την 3η νίκη τους στην σεζόν και πρώτη στην διαβολοβδομάδα, μιας και προέρχονται από ήττα κόντρα στην Παρί.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του την αποτυχία στην Γαλλία και να εκμεταλλευτεί τα προβλήματα στην πλευρά των Μαδριλένων. Ο Εργκίν Αταμάν ταυτόχρονα, φιλοδοξεί να κερδίσει για 2η συνεχόμενη χρονιά την Ρεάλ στην Μαδρίτη, μετά το περσινό σπουδαίο διπλό για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Τσους Ματέο, βρίσκεται πλέον σε πολύ κακό φεγγάρι, μετά και την ήττα από την Μπασκόνια. Οι μαδριλένοι βρίσκονται στο 1-2 τόσο στην Euroleague, όσο και στο Ισπανικό πρωτάθλημα, με την γκρίνια να μεγαλώνει παιχνίδι με το παιχνίδι. Το «remake» του περσινού τελικού αποτελεί και το μεγαλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής, με τα βλέμματα στραμμένα πάνω του.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής:

20:30 / Άλμπα Βερολίνου - Φενερμπαχτσέ
21:05 / Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παρτίζαν

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

21:30 / Μιλάνο - Ζαλγκίρις
21:45 / Μπάγερν - Παρί