H EuroLeague έθεσε το ερώτημα και ο κόσμος «έδειξε» τον Ναν κορυφαίο παίκτη

H EuroLeague έθεσε το ερώτημα και ο κόσμος «έδειξε» τον Ναν κορυφαίο παίκτη

Ευτυχία Οικονομίδου 12:02 - 28.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 28.10.2024

Ένα ερώτημα στον επίσημο λογαριασμό της EuroLeague ήταν αρκετό για να βάλει... φωτιά στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR που «βομβάρδισαν» τα σχόλια με φωτογραφίες του Κέντρικ Ναν.

Τελείωσαν τα εγχώρια πρωταθλήματα και ακολουθεί μία «διαβολοβδομάδα» έντονη, που σίγουρα επιφυλάσσει εκπλήξεις για όλες τις ομάδες στην EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί τη Βιλερμπάν (30/11) και ταξιδεύει στο Βελιγράδι για να αναμετρηθεί με τον Ερυθρό Αστέρα (01/11), ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης (29/10) και την Μπαρτσελόνα (31/10) στο ΣΕΦ.

Πριν το ενδιαφέρον κορυφωθεί με την αγωνιστική δράση, ο επίσημος λογαριασμός της EuroLeague στο twitter έθεσε ένα πολύ «καυτό» ερώτημα. «Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρωλίγκα αυτήν τη στιγμή;», αναρωτήθηκε και από κάτω τα σχόλια πήραν... φωτιά.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού τα κατέκλυσαν με μεγάλη διαφορά υποδεικνύοντας τον Κέντρικ Ναν ως κορυφαίο στη διοργάνωση. Σίγουρα με επιρροή από το φοβερό του παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για τη Stoiximan GBL με 25 πόντους και 6/8 τρίποντα, αλλά και τις δικές του προσωπικές δηλώσεις που έχει υποδείξει πολλάκις πως θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο παίκτη στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση φροντίζοντας να το αποδεικνύει και στο παρκέ. «Ξέρετε την απάντηση. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση, θέλω να το αποδεικνύω κάθε βράδυ και να δίνω ενέργεια στους συμπαίκτες μου», τόνισε χαρακτηριστικά μετά το «αιώνιο» ντέρμπι.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Με τεράστια απόκλιση από τον πρωτοπόρο Ναν που κατέκλυσε τα σχόλια με πολλές και καμιά φορά χιουμοριστικές φωτογραφίες, ακολουθεί ο σταρ της Παρί Τι Τζέι Σορτς που φροντίζει να «λάμπει» με την παρουσία του. O γκαρντ... τσέπης των Γάλλων πρωταγωνιστεί ήδη με μέσο όρο 19.8 πόντους και 7.6 ασίστ βάζοντας για τα καλά το όνομά του ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες της διοργάνωσης φέτος.