Αντίδραση Κοντού: «7/8 ούτε σε δέκα ζωές»

Ο διευθυντής αγωνιστικού τμήματος και διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, Δημήτρης Κοντός

i

© Intime

Αντίδραση Κοντού: «7/8 ούτε σε δέκα ζωές»

Sportal newsroom 19:43 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 05.09.2024

Ο Δημήτρης Κοντός απάντησε στην παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, κάνοντας το δικό του αφοπλιστικό σχόλιο.

Ο Εβάν Φουρνιέ παρουσιάστηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και έδωσε το στίγμα του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ τόνισε πως δεν συμβιβάζεται με κάτι άλλο πέραν της επιτυχίας, θέτοντας τον πήχη ψηλά για τη νέα σεζόν.

Την ίδια ώρα μια ατάκα των αδερφών Αγγελόπουλων προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Πιο συγκεκριμένα, οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρθηκαν στην συνέπεια της ομάδας τους στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά και την κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό.

Ο Φουρνιέ που διψάει για... ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός που βρήκε την ηρεμία του!
EUROLEAGUE

19:42 - 05.09.2024

Ο Φουρνιέ που διψάει για... ΣΕΦ και ο Ολυμπιακός που βρήκε την ηρεμία του!

Ο Εβάν Φουρνιέ ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε και έδωσε το στίγμα για το τι πρέπει να περιμένει η νέα του ομάδα και οι φίλοι τους από εκείνον. Το Sportal περιγράφει τα όσα ζει τις πρώτες του ώρες ο Γάλλος στη χώρα μας και το πρέπει να περιμένει από τους Πειραιώτες και το αντίστροφο!

«Δεν είναι μόνο τίτλοι. Χάσαμε από τη Ρεάλ στο 3ο συνεχόμενο Final Four και πήρε τη Euroleague ο Παναθηναϊκός που 12 χρόνια δεν έκανε κάτι και διαβάσαμε τα… πάντα«, ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Τα λόγια του αυτά έφεραν την αντίδραση του Δημήτρη Κοντού.

Ο παράγοντας της «πράσινης» ΚΑΕ στάθηκε στις 7 νίκες του τριφυλλιού σε 8 παρουσίες σε τελικούς ευρωπαϊκών τίτλων, απαντώντας με τον δικό του τρόπο.

»7/8 ούτε σε δέκα ζωές», ήταν το μήνυμα του Basketball and Communication Director της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση του Εβάν Φουρνιέ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.