Γενικός Γραμματέας Φενέρμπαχτσε για Αταμάν: «Το όνομα του δεν ταιριάζει με την ταυτότητά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας »

Γενικός Γραμματέας Φενέρμπαχτσε για Αταμάν: «Το όνομα του δεν ταιριάζει με την ταυτότητά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας »

Ευτυχία Οικονομίδου 13:00 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 25.09.2024

Ο Γενικός Γραμματέας της Φενέρμπαχτσε αντέδρασε έντονα στη χειρονομία του Εργκίν Αταμάν μετά το Γαλατασαράι - Παναθηναϊκός AKTOR χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του ως απεχθή και διχαστική.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες στο «Σινάν Ερντέμ», αλλά δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει εύκολα κόντρα στην υποδεέστερη Γαλατασαράι με σχεδόν 30 πόντους (56-85).

Μπορεί η νίκη να ήταν ευρείας διαφοράς, ωστόσο τα αισθήματα του Εργκίν Αταμάν προς τη Γαλατασαράι είναι γνωστά με τον ίδιο να έχει κάτσει και στον πάγκο της ομάδας από το 2012 έως το 2017. Είναι μεγάλος φαν της τουρκικής ομάδας και αυτό βγαίνει προς τα έξω, καθώς μπορεί να... πλήγωσε με το αποτέλεσμα του φιλικού την πρώην ομάδα του, ωστόσο θέλησε να απαλύνει τον πόνο της και να... χρυσώσει το χάπι κάνοντας μία πολύ συγκεκριμένη χειρονομία.

Απολογήθηκε ο Αταμάν για τη χειρονομία του: «Ζητώ συγγνώμη που προσέβαλα τη Φενέρμπαχτσε»
EUROLEAGUE

12:51 - 25.09.2024

Απολογήθηκε ο Αταμάν για τη χειρονομία του: «Ζητώ συγγνώμη που προσέβαλα τη Φενέρμπαχτσε»

Ο Εργκίν Αταμάν μετά τη χειρονομία του «3-1» που έδειξε την υποστήριξή του στη Γαλατασαράι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, απολογήθηκε για την κίνησή του που προκάλεσε την αντίδραση της δεύτερης.

Ο πολυνίκης προπονητής σχημάτισε το 3-1 με τα χέρια του θέλοντας να αναφερθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γαλατασαράι με τη Φενέρμπαχτσε που έληξε με 3-1 υπέρ της Γαλατά για την έκτη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ωστόσο η συγκεκριμένη χειρονομία προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά της Φενέρ, με τον Γενικό Γραμματέα της ομάδας, Μπουράκ Κιζιλχά, να σπεύδει να χαρακτηρίσει αυτή την κίνηση ως απεχθή.

«Κάναμε διαβουλεύσεις μεταξύ μας σχετικά με τη διχαστική, μεροληπτική και απεχθή συμπεριφορά αυτού του ατόμου, το όνομα του οποίου δεν ταιριάζει με την ταυτότητά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας και του οποίου το όνομα δεν θέλω καν να αναφέρω. Συναντηθήκαμε με τους αρμόδιους. Ίσως τότε η γενικότερη κοινότητά μας να ηρεμήσει λίγο. Θα κάνουμε τις σχετικές ενέργειες και θα προχωρήσουμε στις σχετικές ανακοινώσεις πολύ σύντομα», κατέληξε ο Κιζιλχάν.

Ο Αταμάν ωστόσο, έσπευσε να απολογηθεί για τη συγκεκριμένη κίνηση εκφράζοντας τον σεβασμό του προς τη Φενέρ, τονίζοντας όμως ότι είναι αντίπαλός της μέσα στο γήπεδο.