Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού πριν το «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Τι ώρα ανοίγουν οι θύρες στο Καλλιμάρμαρο
i

© Panathinaikos BC

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού πριν το «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Τι ώρα ανοίγουν οι θύρες στο Καλλιμάρμαρο

Γιώργος Γαβριλάκης 14:13 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:03 - 21.09.2024

Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να ξέρουν οι δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι, που αναμένεται να δώσουν το παρόν στο Καλλιμάρμαρο, για το ματς των πρωταθλητών Ευρώπης κόντρα στην Παρτίζαν.

Το βράδυ του Σαββάτου (21/9), το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, που έτσι κι αλλιώς πάντα είναι φωταγωγημένο, θα αποκτήσει ιδιαίτερη λάμψη. Και γι' αυτό θα φροντίσει ο Παναθηναϊκός, που οραματίστηκε και τελικά κατάφερε να διοργανώσει εντός του αρχαιολογικού χώρου την έκτη έκδοση του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» -στη μνήμη του μεγάλου διοικητικού ηγέτη της ομάδας και πατέρα του νυν μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει στις 19:00 με την αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Αναντολού Εφές, που επίσης θα βιώσουν την εμπειρία να παίξουν κάτω από τον ουρανό της Αθήνας, σε ένα ιστορικό σημείο της πόλης και θα ολοκληρωθούν τα event με το ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στην Παρτίζαν, που θα ξεκινήσει στις 22:00. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Η «πράσινη» ΚΑΕ, ειδικά από τη στιγμή που στο Στάδιο αναμένεται να συγκεντρωθούν 35.000 φίλαθλοι, θεώρησε χρήσιμο να εκδώσει ανακοίνωσε με όλες τις πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζουν οι παρευρισκόμενοι.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο Καλλιμάρμαρο για να αντιμετωπίσει σε ιστορικό ματς της Παρτίζαν - Που θα δείτε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
EUROLEAGUE

08:37 - 21.09.2024

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο Καλλιμάρμαρο για να αντιμετωπίσει σε ιστορικό ματς της Παρτίζαν - Που θα δείτε το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι το επίκεντρο της δράσης του Σαββάτου (21/9) ειδικά από τη στιγμή που η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο Καλλιμάρμαρο! Στις 22:00 ο Παναθηναϊκός παίζει με την Παρτίζαν, ενώ νωρίτερα (19:00) η Μακάμπι θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές. Και τα δύο ματς θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η μεγάλη στιγμή για το 6ο Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", που θα λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη του Συλλόγου μας, έφτασε!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR εξάντλησαν τα εισιτήρια μέσα σε μερικές ώρες, δείγμα της δίψας και της ανυπομονησίας που υπάρχει σε άπαντες προκειμένου να ξαναδούν από κοντά τους Πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης.

Η διεξαγωγή του 6ου Διεθνούς Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" στο Καλλιμάρμαρο, ένα μοναδικό αρχαιολογικό μνημείο, που είναι ζωντανό σύμβολο της αρχαίας και σύγχρονης κληρονομιάς του αθλητισμού, καθιστά τη φετινή διοργάνωση ακόμη πιο ιδιαίτερη.

Παράλληλα, όμως, καθίσταται σαφές πως άπαντες οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε οτιδήποτε αφορά την παρουσία και τη συμπεριφορά μας σε αυτόν τον ιερό χώρο, τον οποίο μας παραχώρησαν η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Υπουργείο Πολιτισμού και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως γι’ αυτό.

Πρόκειται για ένα αρχαιολογικό μνημείο το οποίο θα πρέπει να παραδώσουμε όπως το παραλαμβάνουμε με απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του σταδίου και στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Για τη διευκόλυνση των χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας που θα βρεθούν στο Παναθηναϊκό Στάδιο, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει για τα εξής:

👉🏼 Οι Θύρες του Καλλιμάρμαρου θα ανοίξουν στις 17:00.

👉🏼 Στο στάδιο δεν υπάρχει αρίθμηση θέσεων, γι’ αυτό η έγκαιρη προσέλευσή σας θα σας εξασφαλίσει μια καλύτερη θέση στην αντίστοιχη ζώνη τιμής του εισιτηρίου σας, με την λογική του first come, first served.

👉🏼 Μεταξύ των δύο αναμετρήσεων θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες δράσεις τις οποίες αξίζει να παρακολουθήσετε.

👉🏼 Απαγορεύεται ρητά η κατανάλωση φαγητού/ποτού/ροφημάτων καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο Στάδιο. Επιτρέπεται μόνο η κατανάλωση νερού.

👉🏼 Οι φίλαθλοι δεν θα μπορούν να φέρουν μαζί τους στο γήπεδο σακίδια πλάτης, μεγάλες τσάντες και κράνη.

👉🏼 Απαγορεύεται ρητά το κάπνισμα εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου.

👉🏼 Θα υπάρχει help desk έξω ακριβώς από το Παναθηναϊκό Στάδιο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών.

👉🏼 Για την αποφυγή συνωστισμού και οποιουδήποτε προβλήματος από τη μεγάλη εισροή φιλάθλων, παρακαλούνται άπαντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να εισέλθουν από την είσοδο που αναγράφεται πάνω στο εισιτήριό τους.

👉🏼 Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας. Προφανώς και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser και καπνογόνα.

👉🏼 Δεν αναρτούμε πανό ή άλλες επιγραφές πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024/2025 δεν ισχύουν για την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το 6ο Διεθνές Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έχει ιστορικό χαρακτήρα από την στιγμή που διεξάγεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο! Γίνε κι εσύ μέρος της ιστορίας, γίνε κι εσύ σύμμαχος προκειμένου να δημιουργήσουμε την πιο ιδιαίτερη και ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Το πρόγραμμα του 6ου Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (21/9)

19.00 / Αναντολού Εφές - Μακάμπι Τελ Αβίβ (ΕΡΤ3)
22.00 / Παρτίζαν - Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)