Ο Εργκίν και ο Σαρπ Αταμάν παρέα δίνουν το σύνθημα: «Είμαστε έτοιμοι για το Back to Back»
i

Εργκίν και Σαρπ Αταμάν / Instagram

Ο Εργκίν και ο Σαρπ Αταμάν παρέα δίνουν το σύνθημα: «Είμαστε έτοιμοι για το Back to Back»

Sportal newsroom 12:22 - 19.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:24 - 19.09.2024

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε μία ανάρτηση στο Instagram όπου μαζί με τον γιο του, Σαρπ, δίνουν το σύνθημα για την νέα σεζόν στην Euroleague.

Αν ο γάτος Φρι είναι κατά κάποιον τρόπο assistant general manager και το... ον που, όπως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πει πολλάκις, εμπνέεται το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού, τότε ο Σαρπ Αταμάν είναι και αυτός ένα ξεχωριστό στέλεχος των πρωταθλητών Ευρώπης. Κάτι σαν βοηθός προπονητή.

Ξέρει τα αποδυτήρια απ' έξω και ανακατωτά, ο κόουτς Εργκίν Αταμάν τον έχει σχεδόν πάντα μαζί τους στους αγώνες και στις προπονήσεις, οι παίκτες τον αγαπούν και τώρα ποζάρει μαζί με τον πατέρα του σε μία ανάρτηση του Τούρκου προπονητή στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο τίτλος του post δηλώνει ετοιμότητα για δράση και ο 58χρονος Εργκίν παρέα με τον 16χρονο Σαρπ κοιτούν σε αντίθετες κατευθύνσεις αλλά έχουν τον ίδιο στόχο: «Είμαστε έτοιμοι! Έτοιμοι για το back to back».

Ο Παναθηναϊκός πέρσι επέστρεψε στην κορυφή της Euroleague, κατέκτησε για έβδομη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο και τώρα εστιάζουν στο όγδοο αστέρι.