Ο Αταμάν έλαβε «πληρωμένη» απάντηση από τον γιο του για τη χειρονομία του

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Ο Αταμάν έλαβε «πληρωμένη» απάντηση από τον γιο του για τη χειρονομία του

Ευτυχία Οικονομίδου 09:59 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:22 - 25.09.2024

Ο Εργκίν Αταμάν είναι δηλωμένος φίλος της Γαλατασαράι εξού και η χειρονομία «3-1» μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού AKTOR, ωστόσο την απάντηση από τον γιο του, Σαρπ, σίγουρα δεν την περίμενε.

Επικό τρολάρισμα του Σαρπ Αταμάν στον πατέρα του Εργκίν, μετά την χαρακτηριστική χειρονομία «3-1» που έκανε με τη λήξη της αναμέτρησης Γαλατασαράι - Παναθηναϊκός AKTOR, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν εκτός έδρας με 85-56.

Τα αισθήματα του Εργκίν Αταμάν προς τη Γαλατασαράι είναι γνωστά με τον ίδιο να έχει κάτσει και στον πάγκο της ομάδας από το 2012 έως το 2017. Είναι μεγάλος φαν της τουρκικής ομάδας και αυτό βγαίνει προς τα έξω, καθώς μπορεί να... πλήγωσε με το αποτέλεσμα του φιλικού την πρώην ομάδα του, ωστόσο θέλησε να απαλύνει τον πόνο της και να... χρυσώσει το χάπι κάνοντας μία πολύ συγκεκριμένη χειρονομία.

Ο πολυνίκης προπονητής σχημάτισε το 3-1 με τα χέρια του θέλοντας να αναφερθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γαλατασαράι με τη Φενέρμπαχτσε που έληξε με 3-1 υπέρ της Γαλατά για την έκτη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

O Σαρπ Αταμάν βλέποντας τη συγκεκριμένη χειρονομία πήρε τη σκυτάλη και θέλησε να.... πικάρει τον πατέρα του, ως υποστηρικτής της Μπεσίκτας και να του υπενθυμίσει την πιο πρόσφατη αναμέτρηση των «αετών» στον τελικό του Super Cup απέναντι στη Γαλατασαράι που έληξε με «πεντάρα» υπέρ της ομάδας του.

© PrtScr