Η «παράσταση» του Ερνανγκόμεθ στο πρώτο μέρος κρατάει... ζωντανό τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

i

© Photo by Angel Martinez/Euroleague Basketball via Getty Images

Η «παράσταση» του Ερνανγκόμεθ στο πρώτο μέρος κρατάει... ζωντανό τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Ευτυχία Οικονομίδου 22:35 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:37 - 17.10.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ με το απόλυτο 3/3 από την περιφέρεια δίνει την απαραίτητη ενέργεια στον Παναθηναϊκό AKTOR κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στο Παρίσι απέναντι στη νεοφώτιστη Παρί, είχε άλλη μία δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη για να ολοκληρώσει την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν στην EuroLeague.

Σ' ένα... remake του περσινού τελικού του Final Four στο Βερολίνο, η «βασίλισσα» συνάντησε τον πρωταθλητή Ευρώπης σε ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς. Η Ρεάλ υποδέχτηκε τους «πράσινους» κι ενώ είναι γεγονός πως δεν έχει ξεκινήσει με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις του τη φετινή σεζόν, στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να βάλει δύσκολα από νωρίς στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του Τσους Ματέο ξεκίνησε με πατημένο το... γκάζι σκοράροντας 28 πόντους μόνο στην πρώτη περίοδο με τον Φακούντο Καμπάτσο να πρωταγωνιστεί σκοράροντας ήδη 10 πόντους στα 10 πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο παίκτης, όμως, που κρατούσε.. ζωντανό τον Παναθηναϊκό AKTOR ήταν ο προερχόμενος από τον πάγκο, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Με 11 πόντους και 3/3 τρίποντα ο Ισπανός φόργουορντ ήταν εκείνος που άλλαξε ξεκάθαρα τη ρότα του παιχνιδιού ισορροπώντας την κατάσταση στο δεύτερο δεκάλεπτο με το επιμέρους σκορ 14-19 υπέρ του τριφυλλιού. Ο Ερνανγκόμεθ έφερε άλλον αέρα στον Παναθηναϊκό και τον βοήθησε να... ροκανίσει τη διαφορά και να πλησιάσει στους λίγο πριν την ανάπαυλα (43-38).

Sportal Euroleague Live με Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης