Σίγουρος ο Γιουρτσεβέν για την κούπα: «Διαλέξτε μας γιατί θα πάρουμε τη Euroleague» - Η απάντηση του Ναν (vid)

Σίγουρος ο Γιουρτσεβέν για την κούπα: «Διαλέξτε μας γιατί θα πάρουμε τη Euroleague» - Η απάντηση του Ναν (vid)

Απόστολος Μαυράκης 16:52 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:04 - 23.09.2024

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν της Euroleague και οι παίκτες του δεσμεύονται στην κάμερα του Sportal το... back-to-back.

Η αγωνιστική δράση της Euroleague ξεκινά σε λιγότερο από δυο εβδομάδες και οι ομάδες πλέον βρίσκονται στον «πυρετό» της προετοιμασίας. Το περασμένο καλοκαίρι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός προχώρησαν σε σημαντικότατες ενισχύσεις, οι οποίες μάλιστα τους καθιστούν φαβορί όχι μόνο για το Final Four, αλλά και για την κατάκτηση της πολυπόθητης κούπας.

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού ξεκινά την Πέμπτη 3/10 στον... τόπο του εγκλήματος, το Βερολίνο, κόντρα στην Αλμπα. Μια μέρα αργότερα, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κι εκείνος μακριά από την έδρα του και συγκεκριμένα στην Τουρκία κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στην «επανάληψη» του μικρού τελικού της περασμένης χρονιάς.

Το Sportal, ως official media partner της Euroleague στην Ελλάδα, θα σας παρέχει και φέτος αποκλειστικό υλικό και πλήρη ενημέρωση για οτιδήποτε θέλετε να δείτε, ακούσετε και μάθετε με εκπομπές, ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Στις media days του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, το Sportal φυσικά έδωσε το «παρών» και με αποκλειστικά βίντεο σας βάζει στο κλίμα. Ένα απ' αυτά αφορά το Euroleague Fantasy Challenge (μπορείς να λάβεις μέρος εδώ και να διεκδικήσεις εισιτήριο για το Final Four του 2025).

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Sportal: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να συνεχίσει το έργο του Παύλου» (vid)
EUROLEAGUE

10:11 - 21.09.2024

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Sportal: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να συνεχίσει το έργο του Παύλου» (vid)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα του Sportal για το ξεχωριστό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά και για το πόσο είναι εφικτό να συνεχιστεί η «αυτοκρατορία» του Παναθηναϊκού από τον γιο του, Δημήτρη.

Ρωτήσαμε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μας πουν έναν λόγο για τον οποίον πρέπει να τους επιλέξεις στην ομάδα σου στο Euroleague Fantasy Challenge και οι απαντήσεις που μας έδωσαν ήταν γεμάτες... φιλοδοξίες για την φετινή χρονιά, αλλά και περίσσια αυτοπεποίθηση.

Το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα των Πρωταθλητών Ευρώπης, Τσεντί Οσμάν, έχοντας μάλιστα πλάι του τον Σαρπ Αταμάν, χαρακτήρισε την ομάδα του ως φαβορί και δήλωσε πως ήρθε για το back-to-back, οι Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ δεσμεύονται... λακωνικά την επιτυχία τόσο των παικτών του Fantasy όσο και του Παναθηναϊκού, ο Τζέριαν Γκραντ αναφέρεται στις αμυντικές και επιθετικές του αρετές, ενώ ο Ομέρ Γιουρτσεβέν επίσης υπόσχεται το... όγδοο!

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Sportal: