Τέλος η κόουτς Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
i

© Intime

Τέλος η κόουτς Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 15:18 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 29.05.2024

Μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας, ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ο Παναθηναϊκός και η Ελένη Καπογιάννη χώρισαν τους δρόμους τους.

Μία επιτυχημένη συνεργασία στο σύνολο μίας πενταετίας, έφθασε στο τέλος της λίγες μέρες μετά την αποτυχία κατάκτησης του εγχώριου πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός και η κόουτς Ελένη Καπογιάννη συμφώνησαν από κοινού να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, έχοντας βέβαια να θυμούνται μία κατάκτηση πρωταθλήματος (2020-21), αλλά και τις διαδοχικές κατακτήσεις Κυπέλλων Ελλάδας (το 2022-23 και το 2023-24).

Η ήττα στον πέμπτο τελικό της Α1 Γυναικών από τον Ολυμπιακό πάντως, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή και ο Παναθηναϊκός πλέον θα προσπαθήσει να γυρίσει... σελίδα και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Παυλοπούλου έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη Ελληνίδα παίκτρια με ηγεμονικό συμβόλαιο στην Σοπρόν
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

19:43 - 07.05.2024

Η Παυλοπούλου έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη Ελληνίδα παίκτρια με ηγεμονικό συμβόλαιο στην Σοπρόν

Έπειτα από μια διετία στα πράσινα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, η Πηνελόπη Παυλοπούλου θα συνεχίσει την καριέρα της στην ουγγρική Σοπρόν, υπογράφοντας το μεγαλύτερο συμβόλαιο Ελληνίδας παίκτριας.

Λίγες μέρες νωρίτερα είχε αποχωρήσει και η Πηνελόπη Παυλοπούλου, η οποία θα συνεχίσει την καριέρα της με την ουγγρική Σοπρόν, έτσι οι «πράσινοι» ξεκινούν την offseason τους -μιας και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν ολοκληρωθεί- με αρκετά... μέτωπο ανοικτά. Και όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά φυσικά και την αντικατάσταση της Ελένης Καπογιάννη στην τεχνική ηγεσία.