Μέγας είσαι Ναν: Έβαλε 27 πόντους με 12/13 σουτ και χωρίς να σουτάρει βολή (vids)

Κέντρικ Ναν

i

© Intime

Μέγας είσαι Ναν: Έβαλε 27 πόντους με 12/13 σουτ και χωρίς να σουτάρει βολή (vids)

Ευτυχία Οικονομίδου 19:02 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:36 - 12.10.2024

Τι άλλο να κάνει ο Κέντρικ Ναν; «Σπαθιά» να καταπιεί; Μάλλον ναι γιατί ξέρει να πρωταγωνιστεί και να σκοράρει με κάθε τρόπο για τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Τι να πει κανείς για τον Κέντρικ Ναν; Τα λόγια είναι φτώχεια για τον Αμερικανό γκαρντ που άφησε πίσω του τον μαγικό κόσμο του NBA και... προσγειώθηκε πέρυσι στον Παναθηναϊκό AKTOR την χρονιά της αναμόρφωσής του, αποτελώντας τον απόλυτο σταρ της ομάδας.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από μία πραγματικά ονειρική σεζόν όπου στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας και έχουν ξεκινήσει δυναμικά και τη φετινή σεζόν με μοναδικό σκοπό να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους. Μερικές ουσιαστικές προσθήκες ήταν αυτό που χρειαζόταν ο Εργκίν Αταμάν που είδε το ήδη λαμπερό ρόστερ του να ενισχύεται με τον Λορέντζο Μπράουν, τον Ομέρ Γουρτσεβέν και τον Τσέντι Οσμάν. Τρία πολυεργαλέια που θα βοηθήσουν και με το παραπάνω το πλάνο του πολυνίκη προπονητή.

Διά πυρός... Ναν και σιδήρου... Γκραντ ο Παναθηναϊκός «λύγισε» τον εξαιρετικό ΠΑΟΚ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:59 - 12.10.2024

Διά πυρός... Ναν και σιδήρου... Γκραντ ο Παναθηναϊκός «λύγισε» τον εξαιρετικό ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έκανε σπουδαία εμφάνιση στο άδειο «Παλατάκι», αλλά ο εξαιρετικός Κέντρικ Ναν (27 πόντοι) και τα καθοριστικά καλάθια του Τζέριαν Γκραντ στο τέλος, έδωσαν στον Παναθηναϊκό AKTOR τη νίκη με 96-93.

Όλες οι ομάδες θέλουν τον χρόνο τους στο ξεκίνημα της σεζόν, ειδικά όταν αυτή είναι και τόσο απαιτητική. Μετά τον χαμένο τελικό του Super Cup κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει σε όλες τις υποχρεώσεις του σε EuroLeague και Stoiximan GBL έχοντας μόνο νίκες ενώ το ίδιο συνέβη και απέναντι στον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι (93-96).

Μπορεί το τριφύλλι να βρισκόταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, όμως δεν έδειξε να αγχώνεται και στα τελευταία επτά λεπτά της αναμέτρησης ανέβασε στροφές και πέρασε μπροστά. Απόλυτος πρωταγωνιστής καθ' όλη τη διάρκεια του ματς δεν ήταν άλλος από τον Κέντρικ Ναν.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε όλα τα φώτα πάνω του στη Θεσσαλονίκη και παρά την όποια κούραση από το προχθεσινό παιχνίδι της EuroLeague (10/10) πρωταγωνίστησε και με το παραπάνω με την απίστευτη εμφάνισή του. Από την αρχή μπήκε «καυτός» στο ματς κι έγινε... διπλός από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με 11 πόντους χωρίς να χάσει σουτ,  αφού μέτρησε 4/4 δίποντα και 1/1 τρίποντο.

Έτσι αδιάκοπα συνέχισε σε όλο το ματς ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με 27 πόντους, ενώ ήταν σχεδόν... άχαστος με 12/13 σουτ, 3/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Μάλιστα σκόραρε με κάθε δυνατό τρόπο χαρίζοντας στους «πράσινους» φιλάθλους κι ένα πολύ εντυπωσιακό κάρφωμα. Κι όλα αυτά χωρίς να εκτελέσει ούτε μία βολή. Αυτό ήταν μάλιστα και το ρεκόρ καριέρας του Αμερικανού γκαρντ στην Stoiximan GBL, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν στους 25 πόντους.