Η γεμάτη... στιλ έκπληξη γενεθλίων στον Λεσόρ (vid)

Η γεμάτη... στιλ έκπληξη γενεθλίων στον Λεσόρ (vid)

Απόστολος Μαυράκης 14:18 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:24 - 29.09.2024

Ο Ματίας Λεσόρ γιορτάζει τα 29α γενέθλια του και οι συμπαίκτες του τον αιφνιδίασαν με μία τούρτα, όσο εκείνος την έσβησε με απαράμιλλο στιλ, φορώντας... γυαλιά ηλίου.

Η Κυριακή 29/9 είναι πολύ σημαντική για τον Παναθηναϊκό, αφού δίνει τον πρώτο μεγάλο αγώνα της σεζόν, με διακύβευμα το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Σήμερα (29/9) στις 20:30, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για τον μεγάλο τελικό του Stoiximan Super Cup, με το κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας Ρόδου να είναι κατάμεστο, βάσει σχετικής ανακοίνωσης της Stoiximan GBL στα social media.

Παρόλα αυτά, για τον Ματίας Λεσόρ, αυτή η μέρα είναι σημαντική και για έναν άλλο λόγο. Ο Γάλλος σέντερ των πρωταθλητών Ευρώπης κλείνει σήμερα τον 29ο χρόνο ζωής του και μετράει πλέον αντίστροφα για τα πρώτα... «-άντα». Ο ίδιος θα έχει διπλό κίνητρο σήμερα να παίξει για την νίκη, αφού αφενός θα θέλει να κάνει ένα «δώρο» στον εαυτό του και αφετέρου ένα «δώρο» στην ομάδα και τους φίλους της.

Ο μεγάλος τελικός του Stoiximan Super Cup διεξάγεται σήμερα Κυριακή (29/9) στις 20:30 και θα είναι ο τρίτος -και μάλιστα συνεχόμενος- στην ιστορία του θεσμού μεταξύ των δύο «αιωνίων». Υπενθυμίζουμε πως πέρσι ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με το 75-51, κάνοντας το back-to-back και μένει να δούμε εάν θα κάνει το three-peat ή αν οι πράσινοι θα κάνουν το comeback από το 2021 και την νίκη τους κόντρα στο Προμηθέα.

Τα εισιτήρια επίσης εξαντλήθηκαν και για τον μικρό τελικό μεταξύ του Άρη και του Περιστερίου. Οι Θεσσαλονικείς το πάλεψαν, αλλά δεν κατάφεραν να επιβληθούν στον ημιτελικό του Stoiximan Super Cup κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ οι Περιστεριώτες έβαλαν «ζόρια» στον Ολυμπιακό, από τον οποίον έχασαν με μόλις 5.

Τόσο ο μικρός, όσο και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης αναμένονται να είναι συναρπαστικοί, βάσει του ταλέντου αλλά και της διάθεσης που έδειξαν το Σάββατο (28/9) και οι τέσσερις ομάδες.