Η γιορτή για το 7ο συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ - Προς sold out ο ημιτελικός με τον Άρη, «ουρές» για ένα εισιτήριο

Η γιορτή για το 7ο συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ - Προς sold out ο ημιτελικός με τον Άρη, «ουρές» για ένα εισιτήριο

Ηλίας Λαλιώτης 12:19 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκίνησε τη διάθεση των εισιτηρίων του ημιτελικού της Basket League με τον Άρη και ήδη ο εκστασιασμένος κόσμος των «πράσινων» εξαφανίζει τα εισιτήρια.

Η διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού AKTOR μετά την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου βρίσκεται στα ύψη και όπως είναι λογικό δύσκολα θα επανέλθει άμεσα στα φυσιολογικά επίπεδα.

Μετά το πρώτο πάρτι στους δρόμους όλης της Ελλάδας, λίγα λεπτά μετά τον θρίαμβο στο Βερολίνο, ακολούθησε η ανεπανάληπτη σε συλλογικό επίπεδο υποδοχή σε «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ΟΑΚΑ.

Το τρίτο μέρος θα γίνει και πάλι στο σπίτι των «πράσινων», αλλά αυτή τη φορά εντός του κλειστού. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού κόντρα στον Άρη. Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν και ο Παναθηναϊκός καλεί τον κόσμο του να βρεθεί στις εξέδρες για να γιορτάσουν όλοι μαζί το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Από τα πρώτα λεπτά άλλωστε, είχαν ήδη δημιουργηθεί μεγάλες ηλεκτρονικές ουρές χιλιάδων φιλάθλων για να είναι μέσα στο ΟΑΚΑ και να ζήσουν όλες τις εκπλήξεις που ετοιμάζει το Τριφύλλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR:

Ο πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός AKTOR, επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του για την ημιτελική φάση της Stoiximan Basket League απέναντι στον Aris Midea (31/05, 20:00).

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σάς καλεί στο ΟΑΚΑ για να χειροκροτήσουμε ακόμη μία φορά την ομάδα μας και να συνεχίσουμε την γιορτή του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου της ιστορίας μας.

Βρείτε τη θέση σας και προμηθευτείτε ΤΩΡΑ το εισιτήριό σας για τον αγώνα με τον Aris Midea!

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά στο more.com

Την Παρασκευή (31/05), από τις 17.00 ως τις 20.00, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».