ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Παράνομη και επικίνδυνη η είσοδος στο ΟΑΚΑ»
i

© imago

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Παράνομη και επικίνδυνη η είσοδος στο ΟΑΚΑ»

Sportal newsroom 15:45 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:49 - 22.08.2024

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ζήτημα που έχει προκύψει με την παράνομη είσοδο ατόμων στο ΟΑΚΑ για να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο, σημειώνοντας πως εκτός όλων των άλλων, είναι και επικίνδυνο.

Τις τελευταίες μέρες η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε και διερεύνησε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από τις εργασίες που γίνονται στο ΟΑΚΑ και εξαιτίας αυτών των αναρτήσεων στα κοινωνικά δίκτυα, η ΚΑΕ αποφάσισε να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

Στην ουσία, ήθελε να ενημερώσει πως εκτός από παράνομη, η είσοδος όσον εμπλέκονται σε αυτή την κατάσταση είναι και επικίνδυνη, μιας και οι εγκαταστάσεις έχουν μετατραπεί σε εργοτάξιο για την αναβάθμιση του γηπέδου.

«Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα παράνομης εισόδου στο χώρο του ΟΑΚΑ ατόμων, μη δικαιούμενων εισόδου στο γήπεδο, οι οποίοι βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τις εργασίες που διεξάγονται και τις διοχετεύουν στο διαδίκτυο, εκμεταλλευόμενοι τη "δίψα" των φιλάθλων μας», γράφει η σχετική ανακοίνωση στο επίσημο προφίλ της ομάδας στα κοινωνικά δίκτυα.

Και συμπληρώνει πως «πέραν από παράνομη, η είσοδος σε ένα εργοτάξιο είναι και επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα όποιου εισέρχεται σε αυτό χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό. Σε περίπτωση επανάληψης του συγκεκριμένου φαινομένου, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της».