Η ΚΕΔ απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για νέα κλήρωση διαιτητών

Η ΚΕΔ απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για νέα κλήρωση διαιτητών

Sportal newsroom 17:17 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:25 - 12.06.2024

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών ενόψει του Game 4 των τελικών της Stoiximan Basket League, με την ΚΕΔ να απορρίπτει το εν λόγω αίτημα.

Το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες μετά την κλήρωση των διαιτητών του τέταρτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, η «πράσινη» ΚΑΕ κατέθεσε αίτημα για νέα κλήρωση. Η κίνηση αυτή έγινε γιατί το τριφύλλι διαπίστωσε πως τουλάχιστον ένας εκ των τριών διαιτητών του αγώνα είχε στείλει εγγράφως αναφορά προς την ΟΔΚΕ, στην οποία έκανε λόγο για δυσφήμιση και πόλωση του αθλήματος.

Κάλεσε Λαρεντζάκη και Λεσόρ σε απολογία η ΔΕΑΒ - Δήλωσε αναρμόδια για Γιαννακόπουλο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:20 - 12.06.2024

Κάλεσε Λαρεντζάκη και Λεσόρ σε απολογία η ΔΕΑΒ - Δήλωσε αναρμόδια για Γιαννακόπουλο

H Διαρκής Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας, σύμφωνα με το άρθρο 9 του ν. 5085/2024, κάλεσε σε απολογία τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ματίας Λεσόρ για το μεταξύ τους επεισόδιο, ενώ ενημέρωσε πως δεν είναι αυτή η αρμόδια αρχή για τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η ΚΕΔ από την πλευρά της ωστόσο απέρριψε το αίτημα των επτάκις πρωταθλητών Ευρώπης για νέα κλήρωση διαιτητών ενόψει του τέταρτου τελικού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, γεγονός που σημαίνει πως δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση στην διαιτητική τριάδα του αγώνα.

Αυτό σημαίνει πως διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Παπαπέτρου, Μαγκλογιάννης και Θεονάς, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να έχει εκφράσει από την πρώτη στιγμή την δυσαρέσκειά της για τον πρώτο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών