The King is Back: Η mini movie του Παναθηναϊκού για την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης (vid)

Παναθηναϊκός

The King is Back: Η mini movie του Παναθηναϊκού για την επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης (vid)

Sportal newsroom 17:24 - 27.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 27.06.2024

Στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός έραψε το έβδομο αστέρι στη φανέλα του και η «πράσινη» ΚΑΕ ετοίμασε μια εντυπωσιακή mini movie από το ταξίδι στην γερμανική πόλη.

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία στο Βερολίνο. Όχι για πρώτη, αλλά για έβδομη φορά στην τεράστια ιστορία του. Το «τριφύλλι» πήγε στην γερμανική πόλη με σκοπό να κατακτήσει το τρόπαιο και τα κατάφερε, πραγματοποιώντας δύο εξαιρετικές εμφανίσεις, απέναντι σε Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης και έραψε το έβδομο αστέρι στη φανέλα της. Και το έκανε με στυλ.

Σε ποια ομάδα θα παίξει ο Σάσα Βεζένκοφ αν επιστρέψει στην Ελλάδα σύμφωνα με το ChatGPT
EUROLEAGUE

10:01 - 27.06.2024

Σε ποια ομάδα θα παίξει ο Σάσα Βεζένκοφ αν επιστρέψει στην Ελλάδα σύμφωνα με το ChatGPT

Επειδή τη δεδομένη στιγμή είναι κομματάκι δύσκολο να βάλει κανείς το χέρι σου στη φωτιά, χωρίς την ισχυρή πιθανότητα να πάθει εγκαύματα, για το ποια θα είναι η επόμενη εν Ελλάδι ομάδα του Σάσα Βεζένκοφ, ρωτήσαμε τα... πυρίμαχα ρομπότ και το ChatGPT ανέλαβε την ευθύνη να κάνει την υπόδειξή του!

Όπως με στυλ φρόντισε να παρουσιάσει και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το μαγικό ταξίδι στο Βερολίνο. Σε μια mini movie διάρκειας 12 λεπτών, οι «πράσινοι» κατέγραψαν όλες τις αθέατες πλευρές του ταξιδιού προς την επιτυχία. Από την αναχώρηση από την Ελλάδα, με πτήση τσάρτερ, μέχρι την επιστροφή το μεσημέρι της Δευτέρας και τους έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αθέατες στιγμές, έντονες συγκινήσεις, πανηγυρισμοί, συναισθήματα. Όλα όσα συνέβησαν στο Βερολίνο μέσα από την σκοπιά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Δείτε την εντυπωσιακή mini movie της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία της ομάδας: