Η «πρώτη» για τον Παναθηναϊκό AKTOR παρουσία του Λορέντζο Μπράουν
i

© Παναθηναϊκός BC

Η «πρώτη» για τον Παναθηναϊκό AKTOR παρουσία του Λορέντζο Μπράουν

Ευτυχία Οικονομίδου 17:17 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 29.08.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν 2024/25 με τους Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν να απουσιάζουν, αλλά τον Λορέντζο Μπράουν να ενσωματώνεται άμεσα.

O Παναθηναϊκός AKTOR είναι έτοιμος να πατήσει... γκάζι ενόψει της νέας σεζόν 2024/25 και το έδειξε από την πρώτη κιόλας προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/08) στο βοηθητικό του ΟΑΚΑ.

Οι πρωταθλητές της EuroLeague και της Stoiximan Basket League συγκεντρώθηκαν για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους πριν αναχωρήσουν αύριο (30/08) για τη Σλοβενία, όπου θα κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε στην διάθεσή του όλους τους παίκτες των «πράσινων» πλην του Ματίας Λεσόρ και του Κέντρικ Ναν οι οποίοι απουσίαζαν με ειδική άδεια εξασφαλίζοντας μερικές έξτρα μέρες ξεκούρασηςκαι θα ενσωματωθούν απευθείας στη Σλοβενία.

Ήδη στην Ελλάδα έφτασε ο Λορέντζο Μπράουν το μεσημέρι της Τετάρτης (29/08) και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μαζί με τον συμπαίκτη του στην εθνική Ισπανίας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, αλλά και την επιλογή του αριθμού της φανέλας του, συνάντησε από κοντά τον κόουτς Αταμάν και τους υπόλοιπους παίκτες του «Τριφυλλιού».

Παράλληλα, ο Κώστας Σλούκας και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, εξαιτίας του τραυματισμού του πρώτου στο τέλος της περασμένης σεζόν και του δεύτερου στο Προολυμπιακό τουρνουά στο ΣΕΦ.

Στη Λιουμπλιάνα το διήμερο 6 και 7 Σεπτεμβρίου οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν στο τουρνουά που διοργανώνει η Cedevita Olimpija με τη συμμετοχή της FC Bayern Munich και της Anadolu Efes. Στις 8 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα και το διάστημα 11/9 με 13/9 θα βρεθεί στο Costa Navarino. Στις 14 Σεπτεμβρίου η αποστολή του «τριφυλλιού» θα μεταβεί στην Κύπρο προκειμένου να δώσει το «παρών» στο Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» με τη συμμετοχή της Maccabi Playtika Tel Aviv και της FC Bayern Munich, το διήμερο 15/9 και 16/9. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 15/9 οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την FC Bayern Munich και τη Δευτέρα 16/9 θα κοντραριστούν με την Maccabi Playtika Tel Aviv.

Από το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας δεσπόζει το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 21 Σεπτεμβρίου 2024, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Τα φιλικά προετοιμασίας ολοκληρώνονται στην Κωνσταντινούπολη όπου στις 24 Σεπτεμβρίου οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Anadolu Efes και την επομένη (25/9) θα κοντραριστούν με την Galatasaray.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας του Παναθηναϊκού:

6/9: Cedevita Olimpija - Παναθηναϊκός AKTOR (Cedevita Tournament)

7/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Anadolu Efes ή Bayern Munich (Cedevita Tournament)

15/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Bayern Munich (Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»)

16/9: Παναθηναϊκός AKTOR - Maccabi Playtika Tel Aviv (Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»)

20/9: Παναθηναϊκός AKTOR - Maccabi Playtika Tel Aviv

21/9: Παναθηναϊκός AKTOR - Partizan Mozzart Bet Belgrade (Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»)

24/9: Anadolu Efes - Παναθηναϊκός AKTOR

25/9: Galatasaray - Παναθηναϊκός AKTOR

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!