Τι σήμαινε η χειρονομία του Αταμάν στο Γαλατασαράι - Παναθηναϊκός AKTOR;

Τι σήμαινε η χειρονομία του Αταμάν στο Γαλατασαράι - Παναθηναϊκός AKTOR;

Ευτυχία Οικονομίδου 09:03 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 25.09.2024

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε το «3-1» με τα χέρια του για να δείχνοντας την αγάπη του στη Γαλατασαράι μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό AKTOR με 56-85.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες στο «Σινάν Ερντέμ», αλλά δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει εύκολα κόντρα στην υποδεέστερη Γαλατασαράι με σχεδόν 30 πόντους (56-85).

Μεγάλη σημασία στην εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξε η άμυνα των «πράσινων» η οποία ήταν κυρίαρχη στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με βασικό εκφραστή της για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Μπορεί το Τριφύλλι να παρατάχθηκε με σημαντικές απώλειες στο συγκεκριμένο φιλικό, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους υπόλοιπους παίκτες να λάμψουν και δη τους νεοαποκτηθέντες σε αυτή την εμφατική νίκη της ομάδας τους.

Ο Τσεντί Οσμάν στο Sportal: «Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι κορυφαίος όπως του 2009 - Ήρθα για να ράψουμε το 8ο αστέρι»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

13:39 - 24.09.2024

Ο Τσεντί Οσμάν στο Sportal: «Ο φετινός Παναθηναϊκός είναι κορυφαίος όπως του 2009 - Ήρθα για να ράψουμε το 8ο αστέρι»

Ο Τσεντί Οσμάν παραδέχεται στην κάμερα του Sportal πως η EuroLeague του έχει λείψει κι έρχεται από το NBA για να ράψει το 8ο αστέρι στη φανέλα του Παναθηναϊκού - Τι είπε για Αταμάν, Σλούκα και Ολυμπιακό.

Οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Τσεντί Οσμάν και Ομέρ Γιουρτσεβέν ήταν κορυφαίοι για τον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ βοηθητικοί πολύ ήταν και ο Τζέριαν Γκραντ μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Η εξέλιξη του αγώνα ήταν καταιγιστική για τους «πράσινους» που άγγιξαν τη νίκη με... 30άρα, αφήνοντας την οικοδέσποινα Γαλατασαράι να σκοράρει μόλις 22 πόντους σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Μπορεί η νίκη να ήταν ευρείας διαφοράς, ωστόσο τα αισθήματα του Εργκίν Αταμάν προς τη Γαλατασαράι είναι γνωστά με τον ίδιο να έχει κάτσει και στον πάγκο της ομάδας από το 2012 έως το 2017. Είναι μεγάλος φαν της τουρκικής ομάδας και αυτό βγαίνει προς τα έξω, καθώς μπορεί να... πλήγωσε με το αποτέλεσμα του φιλικού την πρώην ομάδα του, ωστόσο θέλησε να απαλύνει τον πόνο της και να... χρυσώσει το χάπι κάνοντας μία πολύ συγκεκριμένη χειρονομία.

Ο πολυνίκης προπονητής σχημάτισε το 3-1 με τα χέρια του θέλοντας να αναφερθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γαλατασαράι με τη Φενέρμπαχτσε που έληξε με 3-1 υπέρ της Γαλατά για την έκτη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.