Γιατί υπάρχει φωτεινός πίνακας στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Γιατί υπάρχει φωτεινός πίνακας στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 08:55 - 12.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:40 - 14.08.2024

Το Sportal βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR κι εξηγεί την ύπαρξη του φωτεινού πίνακα που κατέγραψε η κάμερά του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θριάμβευσε επί της Μονακό στο ΟΑΚΑ με 88-63, έφτασε τις 13 νίκες σε 21 αγωνιστικές και εδραιώνεται σταδιακά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της EuroLeague.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης το Sportal βρέθηκε στα αποδυτήρια των νικητών, όπου το κλίμα ήταν φυσικά πανηγυρικό. Συνομίλησε με ορισμένους από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης, όπως τον Τζέριαν Γκραντ, αλλά και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Κάτι άλλο που τράβηξε ωστόσο τα βλέμματα από τα πράσινα αποδυτήρια ήταν σίγουρα και ο φωτεινός πίνακας που δεσπόζει σε έναν τοίχο. Η ύπαρξή του είναι για να καταγράφει το σκορ και να το βλέπουν προπονητής και παίκτες τόσο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όσο και μετά το τέλος του αγώνα.

Είναι κάτι που συνηθίζεται να υπάρχει στα περισσότερα γήπεδα της EuroLeague και έχει αντικαταστήσει τον κλασικό πίνακα που βλέπαμε πριν από αρκετά χρόνια, όταν το σκορ γραφόταν εκεί με έναν μαρκαδόρο.

Η τεχνολογία έχει πλέον αλλάξει, το ΟΑΚΑ έχει εκσυγχρονιστεί πλήρως και ο φωτεινός πίνακας δεσπόζει στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού AKTOR.