Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για το αντιαθλητικό φάουλ του Ναν

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση για το αντιαθλητικό φάουλ του Ναν

Sportal newsroom 00:23 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 16.10.2024

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στο Παρίσι, από την Παρί, με τους πράσινους να έχουν παράπονα για μια απόφαση που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην Accor Arena.

H πρώτη ήττα του Παναθηναϊκού στην Euroleague ήρθε στο παιχνίδι απέναντι στην Παρί, στην Accor Arena. Το τριφύλλι δεν μπόρεσε να επιβάλλει το παιχνίδι του σε κανένα σημείο του αγώνα. με τους Γάλλους να ελέγχουν την κατάσταση στη μεγαλύτερη διάρκεια και να φτάνουν σε μια ιστορική επικράτηση, που ήταν η πρώτη στην ιστορία τους στην διοργάνωση.

Την ίδια ώρα όμως το τριφύλλι έχει παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών. Πιο συγκεκριμένα, με το σκορ στο 75-68, 3:42 λίγο πριν από το τέλος ο Κέντρικ Ναν χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ, αμέσως μετά την τεχνική ποινή που χρεώθηκε ο Εργκίν Άταμαν.

Για την απόφαση αυτή οι πράσινοι κατέθεσαν ένσταση, καθώς τονίζουν πως προηγήθηκε η τεχνική ποινή του Τούρκου προπονητή πριν από το φάουλ του Ναν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Πιο συγκεκριμένα, επισημαίνεται πως είχε σταματήσει το ματς οπότε από τη στιγμή που δεν είναι act of violence δεν έπρεπε να δοθεί το αντιαθλητικό φάουλ, με τους Παριζιάνους να βρίσκουν 3 πόντους στο σημείο αυτό, σε μια κατάσταση που έκρινε πολλά στην αναμέτρηση.

Πάρτι στο ΣΕΦ με Βεζένκοφ - ΜακΚίσικ για τον Ολυμπιακό, Χιφί - Σορτς υποχρέωσαν σε ήττα τον ΠΑΟ