Ο Παναθηναϊκός δίνει δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας - Ο τρόπος για να μπεις στην κλήρωση

Ο Παναθηναϊκός δίνει δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας - Ο τρόπος για να μπεις στην κλήρωση

Sportal newsroom 15:06 - 13.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 13.07.2024

Ένα εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2024-25 προσφέρει σε έναν τυχερό ο Παναθηναϊκός και ενημερώνει για τον τρόπο μπορεί κανείς να μπει στην κλήρωση και να το διεκδικήσει.

Το ΟΑΚΑ ανακαινίζεται σε μεγάλο βαθμό, μία διαδικασία που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της σεζόν που επανέφερε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Τώρα, οι βελτιωτικές εργασίες συνεχίζονται στην έδρα των «πρασίνων», η παραγγελία για το πανάκριβο, αλλά και εντυπωσιακό Glass Floor που θα αντικαταστήσει το παραδοσιακό παρκέ, έχει δοθεί, ενώ τώρα η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως θα δοθεί εν είδει δώρου και ένα εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2024-25.

Ένας τυχερός λοιπόν, θα έχει τη δυνατότητα να το κερδίσει και για να μπει στην κλήρωση αρκεί να συμπληρώσει μία φόρμα με στοιχεία που μπορεί κανείς να την βρει πατώντας click ΕΔΩ!

H ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Στο πλαίσιο της ανακαίνισης του ΟΑΚΑ και με γνώμονα την επιθυμία για διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών και της συνολικής εμπειρίας που παρέχεται στους φίλαθλους της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σάς καλεί να μοιραστείτε μαζί της τις εντυπώσεις σας από την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Ένας υπερτυχερός, από εσάς που θα συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιό μας, θα κερδίσει -μετά από κλήρωση- ένα εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2024-25.

Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε καλύτερους και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!