O Παναθηναϊκός στο Βερολίνο παρέα με τους φιλάθλους του: Ξεκινά από την πρεμιέρα της Euroleague το «Fly with the Stars»

O Παναθηναϊκός στο Βερολίνο παρέα με τους φιλάθλους του: Ξεκινά από την πρεμιέρα της Euroleague το «Fly with the Stars»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:53 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 23.09.2024

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στον τόπο του θριάμβου και επαναφέρει το πρόγραμμα «Fly with the Stars». Ετσι, μαζί με το Aktina Travel, δίνει τη δυνατότητα σε λίγους και προνομιούχους φιλάθλους να ταξιδέψουν με την ομάδα στο Βερολίνο για το ματς της πρώτης αγωνιστικής στην Euroleague κόντρα στην Άλμπα.

Ένα ταξίδι στο Βερολίνο προγραμματίζεται από αμέτρητους τουρίστες και ταξιδευτές κάθε χρόνο. Μόνο που ο Παναθηναϊκός δεν καλεί τον κόσμο του για να πάει στην πρωτεύουσα της Γερμανίας με σκοπό να δει το Τείχος, την Πύλη του Βρανδεμβούργου ή το Κτίριο του Ράιχσταγκ. Το κάνει για να συνοδεύσει τους πρωταθλητές Ευρώπης, στην πόλη και στον τόπο που κατακτήθηκε πριν από μερικούς μήνες η έβδομη Euroleague στην ιστορία του συλλόγου.

Η πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ηπείρου, είναι προγραμματισμένη για τις 3 Οκτωβρίου, εμπεριέχει στο... μενού της την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Άλμπα στην Uber Arena και οι φιλοξενούμενοι ενεργοποιούν το πρόγραμμα «Fly with the Stars», που επιτρέπει σε λίγους και προνομιούχους φιλάθλους των «πρασίνων», να ταξιδέψουν στο Βερολίνο μαζί με την ομάδα και με τη φωνή τους να ενισχύσουν την προσπάθεια των παικτών του Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά οι πληροφορίες για το «Fly with the Stars»

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, μαζί με τον επίσημο ταξιδιωτικό της συνεργάτη, το Aktina Travel Group, σας δίνουν τη δυνατότητα να επιστρέψετε στην πόλη που γράφτηκε η ιστορία του 7ου αστεριού και να ακολουθήσετε την ομάδα στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της σεζόν 2024/25, κόντρα στην Alba Berlin (03/10, 19:45).

Βρεθείτε στο πλευρό του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βερολίνο (2-4 Οκτωβρίου) και ζήστε τη μοναδική εμπειρία να ταξιδέψετε στο ίδιο αεροπλάνο με την ομάδα με ιδιωτική πτήση.

Έφθασε στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός χωρίς Σλούκα, Μπράουν και Αντετοκούνμπο (vids)
EUROLEAGUE

13:04 - 23.09.2024

Έφθασε στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός χωρίς Σλούκα, Μπράουν και Αντετοκούνμπο (vids)

Χωρίς τρεις παίκτες ταξίδεψε στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός για τα φιλικά με την Γαλατασαράι (24/9) και την Αναντολού Εφές (25/9). Οι Κώστας Σλούκας, Λορέντζο Μπράουν και Κώστας Αντετοκούνμπο έμειναν στην Αθήνα για εξετάσεις, θεραπείες και ατομικές προπονήσεις.

Στο εν λόγω ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, οι φόροι αεροδρομίου, η διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με πρωινό, τα μεταφορικά έξοδα, καθώς και η ασφάλεια αστικής ευθύνης!

Το πακέτο για το Βερολίνο, που αφορά τις ημερομηνίες από τις 2 έως τις 4 Οκτωβρίου, έχει κόστος 560€ σε δίκλινο δωμάτιο και 650€ σε μονόκλινο.

  • Κλείστε τη θέση σας επικοινωνώντας με το Aktina Travel Group.

  • Τηλεφωνικά (Δευτέρα - Παρασκευή 09.00-18.00) στα 2109002617, 2109002659 και 6978114517 ή μέσω mail στο [email protected]».