Έβαλε μπρος για τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός με εξετάσεις (pic)

Έβαλε μπρος για τη νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός με εξετάσεις (pic)

Sportal newsroom 19:17 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 28.08.2024

Σε ρυθμούς προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός, με το πρώτο γκρουπ παικτών να περνούν από τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις.

Ξεκούραση τέλος, ώρα για δουλειά στον Παναθηναϊκό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Euroleague έπειτα από μια εξαιρετική σεζόν, κατά την οποία επέστρεψαν στην κορυφή, έβαλαν μπρος ξανά με στόχο να παραμείνουν εκεί που βρέθηκαν στο τέλος της σεζόν 2024-25.

Στο πλαίσιο αυτό η προετοιμασία ξεκίνησε με τις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις των παικτών του Εργκίν Αταμάν. Οι «πράσινοι» πέρασαν από τον καθιερωμένο έλεγχο πριν μπουν στο παρκέ για την προετοιμασία τους, που ξεκινάει την Παρασκευή (30/08), λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Σλοβενία και την Κράνσκα Γκόρα, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Πρώτη συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό και αναχώρηση για Σλοβενία - Το πρόγραμμα των 8 φιλικών
EUROLEAGUE

13:15 - 28.08.2024

Πρώτη συγκέντρωση στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό και αναχώρηση για Σλοβενία - Το πρόγραμμα των 8 φιλικών

Την Πέμπτη (29/8) ο Παναθηναϊκός AKTOR θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα σεζόν και την Παρασκευή (30/8) αναχωρεί για τη Σλοβενία. Ποιοι θα απουσιάσουν

Οι «πράσινοι» έχουν μια σειρά από δυνατά φιλικά, ενώ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας τους δεν θα βρίσκονται στο γκρουπ οι Ματίας Λεσόρ και Κέντρικ Ναν, που πήραν μερικές μέρες επιπλέον άδειας πριν μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Η νέα σεζόν ξεκινά για τους αθλητές του Παναθηναϊκού AKTOR.

Το πρώτο γκρουπ των πρασίνων υποβλήθηκε στις καθιερωμένες εργομετρικές εξετάσεις, στο Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας «Φιλοκτήτης», με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο, περνώντας όλα τα απαραίτητα τεστ!

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!