Προπονήθηκε ο Γκριγκόνις και παίζει κόντρα στη Μονακό (pics)

Προπονήθηκε ο Γκριγκόνις και παίζει κόντρα στη Μονακό (pics)

Ηλίας Λαλιώτης 21:29 - 19.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:09 - 14.08.2024

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR για την αναμέτρηση με τη Μονακό, με τον Μάριους Γκριγκόνις να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (20/12, 20:00) με την Μονακό ολοκλήρωσε στο Μόντε Κάρλο ο Παναθηναϊκός AKTOR. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους δυνατή προπόνηση (θα κάνουν ένα χαλάρωμα αύριο το πρωί) και πέρα από την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου δεν αντιμετωπίζουν άλλο πρόβλημα.  

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Μάριους Γκριγκόνις να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της EuroLeague, καθώς προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς, μετά την απουσία του τις προηγούμενες μέρες λόγω τενοντίτιδας.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση στο Πριγκιπάτο:

January Pass με έκπτωση 25%!

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε γνωστό πως προσφέρει το πακέτο εισιτηρίων για τα 4 εντός έδρας παιχνίδια του Ιανουαρίου με έκπτωση 25%. Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σάς δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε και τις τέσσερις συναρπαστικές εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας μας στην Euroleague, τον μήνα Ιανουάριο, με το January Pass, επωφελούμενοι σημαντικής έκπτωσης.

Προμηθευτείτε το πακέτο εισιτηρίων των τεσσάρων αγώνων του Ιανουαρίου κόντρα σε Anadolu Efes Istanbul, AS Monaco, Partizan Mozzart Bet Belgrade και E47 Emporio Armani Milan, ζήστε την εμπειρία του ΟΑΚΑ και στηρίξτε την ομάδα μας, κερδίζοντας έκπτωση της τάξης του 25%!

Κάντε δικό σας το ticket package για τους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες της νέας χρονιάς στο "σπίτι" μας και γίνετε μέρος της πιο ultimate OAKA Experience.

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων

-Ηλεκτρονικά στο more.com

-Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή τους, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

Πρόγραμμα αγώνων Ιανουαρίου

Anadolu Efes Istanbul (9/01, 21:15)

AS Monaco (11/01, 21:15)

Partizan Mozzart Bet Belgrade (19/11, 21:15)

E47 Emporio Armani Milan (31/01, 21:15)».