Ο «καυτός» Μπαλτσερόφκι και ο... δουλευταράς Μπράουν: Τα πλάνα από τη δεύτερη μέρα της προπόνησης του Παναθηναϊκός AKTOR (vid)
i

© PrtScr

Ο «καυτός» Μπαλτσερόφκι και ο... δουλευταράς Μπράουν: Τα πλάνα από τη δεύτερη μέρα της προπόνησης του Παναθηναϊκός AKTOR (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 15:44 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 01.09.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει την προετοιμασία του στη Σλοβενία και η «πράσινη» ΚΑΕ δημοσίευσε πλάνα από τη δεύτερη μέρα της προπόνησης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δουλεύει πυρετωδώς στη Σλοβενία στο πλαίσιο της προετοιμασίας του πριν ξεκινήσουν τα δυνατά φιλικά, στα οποία θα μετρήσει τις δυνάμεις του με αντιπάλους υψηλού επιπέδου.

Στα πλάνα της κυριακάτικης προπόνησης (01/09), τη δεύτερη δηλαδή των «πράσινων», οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν ξεκίνησαν από ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο ενώ μετά έπαιξαν και τα στιγμιότυπα από την προπόνηση στο γήπεδο με τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι να ξεχωρίζει για την εκρηκτικότητά του πρωταγωνιστώντας με δύο καρφώματα.

Παράλληλα, ο Λορέντζο Μπράουν έδειξε να πέφτει από νωρίς στη δουλειά, ενώ οι Ντίνος Μήτογλου και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ευστοχούσαν από την περιφέρεια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!