Με Ναν και Μπαλτσερόφσκι στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός AKTOR

Κέντρικ Ναν

Με Ναν και Μπαλτσερόφσκι στη Θεσσαλονίκη ο Παναθηναϊκός AKTOR

Ηλίας Λαλιώτης 20:38 - 17.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:09 - 29.05.2024

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το Game 2 της προημιτελικής σειράς με τον ΠΑΟΚ με τους Κέντρικ Ναν και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι στην αποστολή - Εκτός και πάλι οι Σλούκας και Ερνανγκόμεθ

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το βράδυ της Παρασκεύης (17/5), καθώς το Σάββατο (18/5, 20:00) αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ για το δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς στα playoffs της Basket League.

Οι «πράσινοι» έκαναν χθες στο ΟΑΚΑ το 1-0 με χαρακτηριστική άνεση και παρότι είχαν σημαντικές απουσίες, καθώς οι Κώστας Σλούκας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Κέντρικ Ναν δεν αγωνίστηκαν καθόλου, ενώ ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι μετά από 8 λεπτά συμμετοχής αποχώρησε με στομαχικές διαταραχές και πήγε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο Πολωνός, ωστόσο, ήταν καλύτερη σήμερα και ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε υποστεί ένα ελαφρή διάστρεμα στον αγώνα με τον Άρη για την τελευταία αγωνιστική του Top-6 την περασμένη Δευτέρα.

Στην Αθήνα παρέμειναν και αυτή τη φορά οι Σλούκας και Ερνανγκόμεθ, οι οποίοι ολοκληρώνουν τη θεραπεία τους μετά τις θλάσεις στη γάμπα που υπέστησαν αμφότεροι στο Game 5 των playoffs της EuroLeague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Σλούκας εξηγεί τι συνέβη φέτος που δε γινόταν τα προηγούμενα χρόνια: «Ο Παναθηναϊκός μού έδωσε τον χώρο και τον χρόνο που δεν είχα πριν»
EUROLEAGUE

09:04 - 17.05.2024

Ο Σλούκας εξηγεί τι συνέβη φέτος που δε γινόταν τα προηγούμενα χρόνια: «Ο Παναθηναϊκός μού έδωσε τον χώρο και τον χρόνο που δεν είχα πριν»

O Κώστας Σλούκας έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο Final 4 της EuroLeague και κατέθεσε στο Sportal την άποψή του για τα μυστικά της φετινής πορείας, αλλά και της δικής του προσωπικής απόδοσης.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει η αισιοδοξία πως τόσο ο αρχηγός της ομάδας, όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα είναι απόλυτα έτοιμοι για τα ματς του Final Four, αρχής γενομένης από τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε (24/5).