Έτσι αποχαιρέτησε ο Ματίας Λεσόρ τον Λούκα Βιλντόζα!
i

©InTime

Έτσι αποχαιρέτησε ο Ματίας Λεσόρ τον Λούκα Βιλντόζα!

Sportal newsroom 22:54 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:22 - 02.07.2024

Ο Ματίας Λεσόρ μ’ ένα story αποχαιρέτησε τον πρώην συμπαίκτη του Λούκα Βιλντόζα, που ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό.

Οι συνεργασίες του Ματίας Λεσόρ με τον Λούκα Βιλντόζα στο «πιν εν ρολ», αλλά και στο «σορτ ρολ» ήταν υποδειγματικές στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Γάλλος σέντερ του «τριφυλλιού» που βρίσκεται στη Γαλλία και προετοιμάζεται με την Εθνική ομάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες έσπευσε με ένα story να αποχαιρετήσει τον πρώην πλέον συμπαίκτη του με τον οποίο θα είναι αντίπαλοι τη νέαα σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα και την Euroleague.

Ο Ματίας Λεσόρ, ανέβασε ένα story στο Instagram όπου αποχαιρέτησε τον πρώην πλέον συμπαίκτη του, αναρτώντας την ανακοίνωση του «τριφυλλιού» ενώ ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Short roll partner» περιλαμβάνοντας ένα emoji με χαιρετισμό.

Με αυτό τον τρόπο ο σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR αποχαιρέτησε τον Βιλντόζα με τον οποίο συνεργάστηκε εξαιρετικά όσο βρίσκονταν μαζί στο παρκέ. Και δεν το ξέχασε ο Ματίας Λεσόρ υπενθυμίζοντας στον Αργεντινό γκαρντ τις συνεργασίες τους σε μια χρονιά, όπου κατέκτησαν την Euroleague στο Βερολίνο και το ελληνικό πρωτάθλημα με ανατροπή από το 0-2 στο ξεκίνημα των τελικών.

To story του Ματίας Λεσόρ: