Το ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του, το Glassfloor μπαίνει στην πρίζα και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν
i

© Intime

Το ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του, το Glassfloor μπαίνει στην πρίζα και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν

Γιώργος Γαβριλάκης 09:01 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:21 - 10.10.2024

Για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague, o Παναθηναϊκός παίζει για πρώτη φορά στο ανανεωμένο ΟΑΚΑ και το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:15, Novasports 4) αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου πάνω στο εντυπωσιακό, φωτεινό και ολοκαίνουργιο Glassloor.

Έτσι κι αλλιώς το πρώτο παιχνίδι των πρωταθλητών Ευρώπης στην έδρα τους, αναμενόταν με αγωνία για τους οπαδούς και τους φίλους του. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (10/10, 21:15, Novasports 4) θα εμφανιστεί στο ανανεωμένο ΟΑΚΑ, που πέραν όλων των αναβαθμίσεων που έχει υποστεί, στο κέντρο της σάλας του δεσπόζει το υπερσύγχρονο παρκέ. Που δεν είναι ξύλινο όπως τόσες δεκαετίες έχουμε συνηθίσει, αλλά είναι σχεδόν... γυάλινο.

To Glassfloor έχει τοποθετηθεί, λειτουργεί άψογα και απόψε, πάνω του, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν θα συναντήσουν αυτούς της Μπάγερν Μονάχου για τον αγώνα που εντάσσεται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Euroleague. Κι ενώ την πρώτη ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει στο Βερολίνο την Άλμπα και η Μπάγερν είχε επικρατήσει στο Μόναχο κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε ένας από τους δύο μοιραία θα υποστεί την πρώτη του ήττα για την σεζόν 2024-25 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Για τους γηπεδούχους η μόνη αγωνιστική απουσία αφορά τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στο χέρι, ενώ ο κόουτς Αταμάν θα έχει στη διάθεσή του τον συμπατριώτη και σεντερ του, Ομέρ Γιουρτσεβέν. Αν και ο 26χρονος Τούρκος έχασε κάποιες προπονήσεις τελευταία λόγω ενοχλήσεων, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα που είναι ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή. Ειδικά σε έναν αγώνα της Euroleague και ακόμα πιο ειδικά από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έχει αυτή τη στιγμή -λόγω της απουσίας του Αντετοκούνμπο- μόνο έναν σέντερ: Τον Ματίας Λεσόρ. Επίσης, κανονικά το παρών θα δώσουν και οι Ιωάννης Παπαπετρου και Μάριους Γκριγκόνις, που η μικρή αμφιβολία για τη συμμετοχή τους διαγράφηκε νωρίς. Προπονήθηκαν κανονικά και είναι έτοιμοι για δράση.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Από την άλλη, ο προπονητής της Μπάγερν, Γκόρντον Χέρμπερτ (τέως της εθνικής Γερμανίας και πρώην -μεταξύ άλλων- του Άρη) δεν υπολογίζει τον πολύπειρο Νιλς Γκιφάι, ο οποίος έχει σπάσει δάκτυλο του χεριού του χειρουργήθηκε προσφάτως και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το πλήρες διάστημα που θα διαρκέσει η αποθεραπείας του.