Το άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου δεσπόζει στο νέο ΟΑΚΑ

Το άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου δεσπόζει στο νέο ΟΑΚΑ

Ηλίας Λαλιώτης 19:30 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:51 - 10.10.2024

Η φιγούρα του Πατριάρχη της παναθηναϊκής οικογένειας και της ομάδας μπάσκετ του Τριφυλλιού δεσπόζει στο ανακαινισμένο και εντυπωσιακό ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί πλέον και... επίσημα να ισχυρίζεται πως εκτός από την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης (σ.σ. κάτοχο της EuroLeague) διαθέτει και το κορυφαίο γήπεδο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Το υπέρλαμπρο ΟΑΚΑ άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί για πρώτη φορά τον κόσμο του, αφήνοντας τους πάντες με ανοιχτό το στόμα. Κάθε φίλαθλος που πατούσε για πρώτη φορά το πόδι του στο ανακαινισμένο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, έσπευδε να τραβήξει βίντεο γι' αυτό που αντίκρυζε και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Από το εντυπωσιακό glass floor με τις συνεχείς αλλαγές εικόνων στο δάπεδο, μέχρι τα νέα scoreboards και τον μοναδικό led φωτισμό.

Το στοιχείο που έκλεψε, ωστόσο, την παράσταση ήταν το άγαλμα που υποδέχεται τον κόσμο στη θύρα των VIP. Και δεν είναι άλλο από αυτό του κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του συλλόγου, του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Του ανθρώπου που έκανε τα όνειρα κάθε φιλάθλου της ομάδας πραγματικότητα με την εργατικότητα, το μεράκι, το πάθος και την ανιοδιοτελή αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.