Χειρουργήθηκε ο Μπαλτσερόφσκι

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι

i

© Intime

Χειρουργήθηκε ο Μπαλτσερόφσκι

Sportal newsroom 00:09 - 15.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 14.08.2024

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να αντιμετωπίσει την σκωληκοειδίτιδα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσεφόφσκι υποβλήθηκε σε επέμβαση, προκειμένου να ξεπεράσει την σκωληκοειδίτιδα που του δημιούργησε πόνους μέσα στη μέρα και τον ανάγκασε να μεταβεί στο νοσοκομείο. 

Ο Πολωνός σέντερ του Παναθηναϊκού ένιωσε έναν οξύ πόνο στην κοιλιά και μία γενικότερη αδιαθεσία την Κυριακή (14/1), που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Ο Αλεξάντερ Μπαλτσεφόφσκι πήγε για εξετάσεις στο «Υγεία», οι οποίες έδειξαν σκωληκοειδίτιδα, με τον παίκτη να περνάει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου. 

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η επέμβαση ήταν επιτυχημένη, με τον Αλεξάντερ Μπαλτσεφόφσκι να αναρρώνει και να ξεκινάει πλέον την μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να επιστρέψει όσο πιο γρήγορα γίνεται. 

Το πρόβλημα με τον Μπαλτσερόφσκι έρχεται να προστεθεί σε αυτό του Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος επίσης είναι εκτός, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει πλέον πέντε ξένους στην διάθεσή του. Πρόκειται για τους Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις, Τζέριαν Γκραντ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ματίας Λεσόρ, οι οποίοι είναι οι μόνοι ξένοι που μπορεί αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιήσει ο Παναθηναϊκός