Αταμάν: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το μπάσκετ που παίξαμε με εξαίρεση τον Καλαϊτζάκη»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Αταμάν: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από το μπάσκετ που παίξαμε με εξαίρεση τον Καλαϊτζάκη»

Ευτυχία Οικονομίδου 19:05 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 06.10.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να επικράτησε εύκολα εκτός έδρας απέναντι στην Καρδίτσα, όμως ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Με... σβηστές μηχανές εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της Stoiximan GBL ο Παναθηναϊκός AKTOR, επικρατώντας σχετικά εύκολα της Καρδίτσας με 80-66, για να ξεκινήσει με το δεξί την προσπάθεια διατήρησης του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν έπαιξε καλό μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αλλά ήταν σαφώς ανώτερη ποιοτικά και κυριάρχησε στα ριμπάουντ (54 έναντι 28). Κορυφαίος για τους «πράσινους» ήταν ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (16 πόντοι) και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν με 15 πόντοι, 13 ριμπάουντ, αλλά και 5 λάθη.

Πέρασε άνετα από την Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός, με «θηρίο» Γιουρτσεβέν και εντυπωσιακό Καλαϊτζάκη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:58 - 06.10.2024

Πέρασε άνετα από την Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός, με «θηρίο» Γιουρτσεβέν και εντυπωσιακό Καλαϊτζάκη

Ο Παναθηναϊκός AKTOR χωρίς να παίξει καλό μπάσκετ ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα της Stoiximan GBL, επικρατώντας με 80-66 στην Καρδίτσα, με κορυφαίους τους Ομέρ Γιουρτσεβέν και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Ο Τούρκος προπονητής δεν ήταν όμως ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του επισημαίνοντας τα λάθη στις δηλώσεις του, ενώ ξεχώρισε μόνο την προσπάθεια του Καλαϊτζάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από αυτό που παρουσιάσαμε σήμερα, με εξαίρεση τον Καλαϊτζάκη. Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Αν αυτό συμβεί ξανά στο μέλλον μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνο στο μέλλον. Δεν ήταν καλό το μπάσκετ που παίξαμε σε αυτό το παιχνίδι».