Επικός Αταμάν! Πήρε την ντουντούκα και τραγούδησε το «Χόρτο μαγικό» (vid)

Επικός Αταμάν! Πήρε την ντουντούκα και τραγούδησε το «Χόρτο μαγικό» (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 16:57 - 28.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:14 - 29.05.2024

Δεν ήταν μόνο οι παίκτες του Παναθηναϊκού που έζησαν στο έπακρο την ανεπανάληπτη υποδοχή του κόσμου στην Αθήνα, αλλά και ο Εργκίν Αταμάν με τον γιο του.

Στα ύψη βρίσκεται η διάθεση των φιλάθλων μετά τον θρίαμβο που πέτυχε ο Παναθηναϊκός AKTOR με την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου. Και όπως είναι λογικό δύσκολα θα πέσει άμεσα στα φυσιολογικά επίπεδα, αφού το κατόρθωμα των «πράσινων» είναι το σπουδαιότερο (μαζί με το πρώτο στο Παρίσι) που έχουμε βιώσει ποτέ σε συλλογικό επίπεδο στο ελληνικό μπάσκετ.

Μετά το πρώτο πάρτι λίγα λεπτά μετά τη μεγάλη νίκη στο Βερολίνο, όταν και δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους όλης της Ελλάδας, ακολούθησε η ανεπανάληπτη σε συλλογικό επίπεδο υποδοχή σε «Ελευθέριος Βενιζέλος» και ΟΑΚΑ.

Μια υποδοχή που τρέλανε τους παίκτες του Παναθηναϊκού και τους έδωσε την ευκαιρία να... παρτάρουν ξέφρενα πάνω στο ανοιχτό λεωφορείο. Μαζί τους και ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος κάποια στιγμή πήρε την ντουντούκα για να τραγουδήσει το «Χόρτο μαγικό», ενώ ακολούθησε και ο γιος του, Σαρπ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Εξαφανίζονται τα εισιτήρια με τον Άρη

Το τρίτο μέρος των πανηγυρισμών για το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο θα συνεχιστεί στο σπίτι των «πράσινων», αλλά αυτή τη φορά εντός του κλειστού. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιτελικού κόντρα στον Άρη.

Τα εισιτήρια κυκλοφόρησαν το μεσημέρι της Τρίτης (28/5) και ο Παναθηναϊκός AKTOR καλεί τον κόσμο του να βρεθεί στις εξέδρες για να γιορτάσουν όλοι μαζί το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Από τα πρώτα λεπτά άλλωστε, είχαν ήδη δημιουργηθεί μεγάλες ηλεκτρονικές ουρές χιλιάδων φιλάθλων για να είναι μέσα στο ΟΑΚΑ και να ζήσουν όλες τις εκπλήξεις που ετοιμάζει το Τριφύλλι, ενώ μετά από 2,5 ώρες είχαν ήδη «εξαφανιστεί» πάνω από 7.000 εισιτήρια, με το sold out να είναι προ των πυλών.