Ο Αταμάν μπήκε στην Uber Arena του Βερολίνου και θυμήθηκε τα... περσινά! (vid)

Ο Αταμάν μπήκε στην Uber Arena του Βερολίνου και θυμήθηκε τα... περσινά! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:51 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 03.10.2024

Μπαίνοντας στo γήπεδο που την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατακτήθηκε η κορυφή της Euroleague, o προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν έριξε μία πανοραμική ματιά στην Uber Arena του Βερολίνου και επανάφερε στη μνήμη του τα συναισθήματα του τελικού!

Στην πρωινή χαλαρή προπόνηση του Παναθηναϊκού, στον τόπο που πέρσι κατακτήθηκε η Euroleague για έβδομη φορά στην ιστορία του συλλόγου, πριν το ματς της πρεμιέρας με την Άλμπα, εμφανίστηκε ο Εργκίν Αταμάν με ένα... πονηρό χαμόγελο.

Έριξε μία πανοραμική ματιά στην Uber Arena και μοιραία θυμήθηκε τη στιγμή που εντός του γηπέδου κράτησε στα χέρια του το τρίτο προσωπικό του τρόπαιο που συμβολίζει την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Είχαν προηγηθεί δύο κατακτήσεις με την Αναντολού Εφές, αλλά στο Βερολίνο πήρε και την πρώτη του με τον Παναθηναϊκό.

Ακολούθως πλησίασε την κάμερα και ρωτήθηκε: «Κόουτς, πως αισθάνεσαι που μπαίνει στην Uber Arena ξανά;»

Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Έχω όμορφα συναισθήματα να θυμάμαι. Μετά το τελευταίο μας παιχνίδι εδώ στο Βερολίνο, είχαμε την κούπα στα χέρια μας. Και τώρα, στο ίδιο γήπεδο παίζουμε το πρώτο μας παιχνίδι στη διοργάνωση για φέτος, έχοντας και πάλι τους ίδιους στόχους. Ελπίζω να τα καταφέρουμε ξανά. Θα δούμε τι θα γίνει... Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο!»

Καλές οι αναμνήσεις για τον Αταμάν και τον Παναθηναϊκό, αλλά πλέον όλοι στην ομάδα εστιάζουν στο «τώρα» και στους επόμενους στόχους. Η νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου είναι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή και ο κόουτς Αταμάν έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για τη δράση. Μάλιστα, πλέον έχει στη διάθεσή του και τον Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο Super Cup της Ρόδου, αλλά τώρα είναι διαθέσιμος. Η μόνη απουσία έχει να κάνει με τον τραυματία, Κώστα Αντετοκούνμπο.