Η πρώτη «πράσινη» ανάρτηση του Γιουρτσεβέν

Ομέρ Γιουρτσεβέν

i

© Intime

Η πρώτη «πράσινη» ανάρτηση του Γιουρτσεβέν

Ευτυχία Οικονομίδου 16:46 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 04.09.2024

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έκανε την πρώτη του... πράσινη ανάρτηση για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR για να περάσει την Τετάρτη (4/9) από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού στη Λιουμπλιάνα για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή που ολοκλήρωσαν οι «πράσινοι», ενισχύοντας ιδανικά την γραμμή των ψηλών, όπου θα πλαισιώσει τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο, με τον 26χρονο άσο να φτάνει στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (3/9).

Ο Τούρκος σέντερ αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Παναθηναϊκού AKTOR που αφορούσε την άφιξή του στην Αθήνα για τις ανάγκες της ομάδας και έβαλε δύο emoji. Ένα μιας πράσινης καρδιάς και ενός τριφυλλιού.

«Ήταν εύκολη απόφαση για εμένα. Ο κόουτς Αταμάν το έκανε εύκολο για εμένα. Θα φέρω την ενέργειά μου και τη θέληση που έχω για νίκες. Είμαι εδώ για το back to back του Παναθηναϊκού στους τίτλους της Euroleague. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μαζί με ορισμένους από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Έχω παίξει με τον Σλούκα, αλλά πλέον είναι πολύ καλύτερος από την περίοδο που έπαιξε στην Φενέρμπαχτσε και φυσικά πιο έμπειρος. Ο Παναθηναϊκός έχει πληθώρα καλών παικτών και προπονητή τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έχει μεγάλη θέληση για νίκες», ανέφερε ο Γιουρτσεβέν στις πρώτες του δηλώσεις και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις της ομάδας και των φιλάθλων είναι υψηλές. Έπαιξα στο ΝΒΑ, το μπάσκετ έχει κάποιες διαφορές στην Ευρώπη, αλλά μπορώ να προσαρμοσθώ γρήγορα. Θέλω να δώσω το καλύτερο εαυτό μου στον Παναθηναϊκό».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!