Η συνάντηση του Γιουρτσεβέν με τον Σλούκα και τους νέους του συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό AKTOR

Ομέρ Γιουρτσεβέν

i

© Pao bc

Η συνάντηση του Γιουρτσεβέν με τον Σλούκα και τους νέους του συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό AKTOR

Sportal newsroom 18:11 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 05.09.2024

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και είχε ένα τετ α τετ με τον Κώστα Σλούκα που αγωνίστηκαν μαζί στη Φενέρμπαχτσε

Με τους νέους του συμπαίκτες συναντήθηκε ο Ομέρ Γιουρτσεβέν φτάνοντας στη Σλοβενία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR.

Ο Τούρκος σέντερ στο ξενοδοχείο, όπου καταλύει η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ντίνο Μήτογλου, χαιρέτησε τους νέους συμπαίκτες του, ενώ είχε έναν θερμό εναγκαλισμό με τον Κώστα Σλούκα.

Οι δυο τους άλλωστε γνωρίζονται καλά από τη συνύπαρξη τους στη Φενέρμπαχτσε επί των ημερών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν έφτασε στη Σλοβενία και άμεσα έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, προκειμένου να μάθει το συντομότερο τα συστήματα και τη φιλοσοφία του προπονητή.

To βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!