Ο Γιουρτσεβέν πέρασε τις εξετάσεις και ετοιμάζεται για Σλοβενία

Ομέρ Γιουρτσεβέν

i

© Pao bc

Ο Γιουρτσεβέν πέρασε τις εξετάσεις και ετοιμάζεται για Σλοβενία

Ευτυχία Οικονομίδου 18:00 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 04.09.2024

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τις ιατρικές του εξετάσεις και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Σλοβενία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR για να περάσει την Τετάρτη (4/9) από τις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού στη Λιουμπλιάνα για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας.

Ο Τούρκος σέντερ είναι η δεύτερη φετινή μεταγραφή που ολοκλήρωσαν οι «πράσινοι», ενισχύοντας ιδανικά την γραμμή των ψηλών, όπου θα πλαισιώσει τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο, με τον 26χρονο άσο να φτάνει στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (3/9).

Βάσει προγράμματος, οι «πράσινοι» ενημέρωσαν πως το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού πέρασε τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις με επιτυχία και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Σλοβενία για να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας και να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!