Το χαμόγελο του Γιούρτσεβεν μόλις αντίκρισε τις τουρκικές σημαίες στην Ülker Sports Arena (vid)

Γιούρτσεβεν - Φενέρμπαχτσε

i

© PrtScr - Φενέρμπαχτσε

Το χαμόγελο του Γιούρτσεβεν μόλις αντίκρισε τις τουρκικές σημαίες στην Ülker Sports Arena (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 20:28 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:35 - 25.10.2024

Το γήπεδο της Φενέρμπαχτσε γέμισε με τουρκικές σημαίες ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό AKTOR και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν ένιωσε σαν στο... σπίτι του.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της EuroLeague με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο στις 20:45.

Στην Ülker Sports Arenan όπου θα δοκιμαστούν οι «πράσινοι» συνέβη κάτι πολύ ξεχωριστό, καθώς τοποθετήθηκαν σε όλες τις θέσεις σημαίες της Τουρκίας, για να τις παραλάβουν και να τις κρατούν οι φίλαθλοι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Αυτό γίνεται ένεκα της ημέρας δημοκρατίας της χώρας, που γιορτάζεται στις 29 Οκτωβρίου.

Βέβαια, αυτό το κλίμα δεν προκαλεί έκπληξη σε κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως ο Τούρκος σέντερ του τριφυλλιού, Ομέρ Γιούρτσεβεν, που ένιωσε πολύ οικεία, όταν μπήκε στο γήπεδο για την προθέρμανσή του πριν τον αγώνα. Μάλιστα, χαμογέλασε στην εικόνα όλων των σημαιών της πατρίδας του νιώθοντας σαν στο... σπίτι του. Βέβαια, είναι λογικό να νιώθει έτσι καθώς ο παίκτης του Εργκίν Αταμάν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε από το 2013 έως το 2016 έχοντας παραπάνω λόγους να νιώθει... οικειότητα στην Κωνσταντινούπολη.

Υπενθυμίζουμε ότι με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR στο αποψινό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Πέραν των Ντίνου Μήτογλου, Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και του Δημήτρη Μωραΐτη, που έμειναν στην Αθήνα, δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Μάριους Γκριγκόνις που ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στη μέση.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Παράλληλα, οι Τούρκοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στους τραυματίες Σκότι Ουίλμπεκιν ο οποίος θα χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν, όπως και στον Σανλί που είναι τραυματίας.