Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Sportal: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να συνεχίσει το έργο του Παύλου» (vid)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Sportal: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να συνεχίσει το έργο του Παύλου» (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 10:11 - 21.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:11 - 21.09.2024

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στην κάμερα του Sportal για το ξεχωριστό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά και για το πόσο είναι εφικτό να συνεχιστεί η «αυτοκρατορία» του Παναθηναϊκού από τον γιο του, Δημήτρη.

Λίγες ώρες μένουν μόνο για να πάρει σάρκα και οστά το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» για έκτη χρονιά, μόνο που αυτή η φορά διαφέρει από τις άλλες, καθώς θα το φιλοξενήσει το Καλλιμάρμαρο Στάδιο μετατρέποντας αυτή την εμπειρία σε κάτι μοναδικό και με ιστορικό χαρακτήρα.

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου αυτός ο αρχαιολογικός χώρος θα φιλοξενήσει πρώτα την αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 19:00 για να ακολουθήσει έπειτα το κυρίως γεγονός. Η ιστορική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτίζαν στο καταπράσινο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 22:00. Διεθνή παιχνίδια, λοιπόν, σε ανοιχτό γήπεδο για πρώτη φορά μετά το 1968 κι αυτή η μέρα θα γραφτεί στην ιστορία.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει μετά από τη μοναδική χρονιά των επιτυχιών που διένυσε να κάνει πράγματα για να ξεχωρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ένας παίκτης συναισθηματικά δεμένος με τον Παναθηναϊκό και με μεγάλη συμμετοχή στην τεράστια περσινή πορεία εξέφρασε τις σκέψεις του στην κάμερα του Sportal για την οικογένεια Γιαννακόπουλου και το μοναδικό αυτό γεγονός, που θα λάβει χώρα στο Καλλιμάρμαρο.

«Είναι ένα πολύ όμορφο event και η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και περήφανος για τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που όλο αυτό γίνεται προς τιμήν του κύριου Παύλου. Αυτή η βραδιά θα μείνει στην ιστορία και είναι καλό για τον σύλλογο και για όλους μας», είπε αρχικά.

«Χείμαρρος» Εργκίν Αταμάν στο Sportal: «Είμαι ο πιο τυχερός προπονητής στην Ευρώπη με την αγάπη που παίρνω - Χωρίς τον Ναν δεν θα είχαμε αυτή την επιτυχία»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

15:18 - 20.09.2024

«Χείμαρρος» Εργκίν Αταμάν στο Sportal: «Είμαι ο πιο τυχερός προπονητής στην Ευρώπη με την αγάπη που παίρνω - Χωρίς τον Ναν δεν θα είχαμε αυτή την επιτυχία»

Ο Εργκίν Αταμάν οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον 7ο ευρωπαϊκό τίτλο του και αναλύει στην κάμερα του Sportal τον τρόπο που θα διαχειριστεί το υπερπλήρες ρόστερ του, αλλά και τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του για να παραμείνουν στην κορυφή και τη νέα σεζόν.

Δεν γινόταν, ως η παλιά... καραβάνα του «Τριφυλλιού» να μη μιλήσει για το δέσιμό του με την ισχυρή οικογένεια της «πράσινης» ΚΑΕ εκθειάζοντας παράλληλα όσα έχει προσφέρει ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ. «Νομίζω ότι η καθαρότητα στο βλέμμα του Παύλου Γιαννακόπουλου, το πόσο καλός άνθρωπος ήταν και πόση αγάπη έδινε σε όλους, έτσι όπως τον είχα ζήσει εγώ, τον έκανε ξεχωριστό. Το έβλεπες στη συμπεριφορά του στους άλλους ανθρώπους, στην καλοσύνη που είχε. Νομίζω ότι όλα αυτά που έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό και γενικότερα ελληνικό αθλητισμό είναι ασύλληπτα, ανεκτίμητα και έδειξε τον δρόμο και στις άλλες ομάδες να κάνουν το ίδιο».

Το έργο αυτό έχει βάλει στόχο να το συνεχίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τις επενδύσεις που κάνει στην ομάδα, το αναμορφωμένο ΟΑΚΑ και φυσικά το χτίσιμο από πέρυσι ενός πολύ δυνατού ρόστερ κάτω από τα έμπειρα χέρια του Εργκίν Αταμάν. «Πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει το έργο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και φάνηκε κι από πέρυσι. Δεν είναι μόνο οι επιτυχίες, το έβδομο ευρωπαϊκό και όλα αυτά. Βλέπουμε πρωτοποριακά πράγματα, το γήπεδο αλλάζει, βλέπουμε οικογένειες να έρχονται και να χαίρονται το μπάσκετ ωραία ατμόσφαιρα και πράγματα καινούργια που είναι πολύ όμορφα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να πρωτοπορεί, όπως έκανε κι ο κύριος Παύλος και νομίζω όλη η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει προσφέρει τα μέγιστα. Είμαστε ευγνώμονες που είμαστε κομμάτι αυτής της ιστορίας», τόνισε ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Γιαννακόπουλος για τον «μεγάλο του αδερφό» Ζοτς: «Ο πατέρας μου έχει περισσότερες φωτογραφίες μαζί του, παρά μαζί μου»
EUROLEAGUE

12:51 - 20.09.2024

Γιαννακόπουλος για τον «μεγάλο του αδερφό» Ζοτς: «Ο πατέρας μου έχει περισσότερες φωτογραφίες μαζί του, παρά μαζί μου»

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του 6ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», μίλησε για το Καλλιμάρμαρο, τους φιλοξενούμενούς του στην Αθήνα, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και για την εποχή που έβλεπε τον Αταμάν στα... μπλε και ήθελε να του φορέσει τα πράσινα!

Η περσινή σεζόν ήταν ονειρική με τους πράσινους να καταφέρνουν από τη 17η θέση να φτάνουν στην κορυφή της Ευρώπης. Για τον Ιωάννη Παπαπέτρου μία τέτοια πορεία είναι άγνωστο αν μπορεί επαναληφθεί, ωστόσο ο μοναδικός στόχος είναι η κορυφή. «Δεν ξέρω αν η περσινή χρονιά μπορεί να επαναληφθεί, αν μπορεί να είναι κάτι ολόιδιο. Στοχεύουμε για την κορυφή και πάλι. Η ομάδα έχει πολύ καλή βάση, έγιναν πολύ καλές προσθήκες. Ελπίζω να έχουμε υγεία και τύχη γιατί χρειάζεται κι αυτό καμιά φορά και θα δούμε πως θα εξελιχθεί η σεζόν».