Στη Σλοβενία ο Παναθηναϊκός - Ο λόγος που έμεινε στην Ελλάδα ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Στη Σλοβενία ο Παναθηναϊκός - Ο λόγος που έμεινε στην Ελλάδα ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ηλίας Λαλιώτης 12:37 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 30.08.2024

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Σλοβενία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να ενσωματώνεται τη Δευτέρα στην αποστολή.

Η νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει για τους πρωταθλητές Ευρώπης!

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (30/8) ο Παναθηναϊκός αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», προσγειώθηκε στη Σλοβενία και λίγες ώρες μετά (λόγω αρκετής κίνησης στον δρόμο) έφτασε στην Κράνσκα Γκόρα. Εκεί όπου και θα «χτιστεί» η νέα ομάδα του Εργκίν Αταμάν με στόχο την υπεράσπιση των τίτλων της σε Ευρωλίγκα και Stoiximan Basket League.

Οι «πράσινοι» θα παραμείνουν εκεί για μία εβδομάδα, καθώς το επόμενο Σαββατοκύριακο θα μεταβούν στη Λιουμπλιάνα όπου και θα δώσουν τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας. Πιο συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν στο τουρνουά της Τσεντεβίτα, όπου θα βρεθούν και οι Αναντολού Εφές και Μπάγερν Μονάχου.

Αυτές τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει επιπλέον άδεια και αναμένεται να ενσωματωθούν με την υπόλοιπη αποστολή το προσεχές διάστημα.

Στην Ελλάδα έμεινε και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος θα παραβρεθεί στον γάμο του αδερφού του Γιάννη στο Costa Navarino και θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (2/9) για τη Σλοβενία, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν.