Ο Μονέκε επέλεξε το ΟΑΚΑ ως την πιο «καυτή» έδρα της EuroLeague
i

© Intime

Ο Μονέκε επέλεξε το ΟΑΚΑ ως την πιο «καυτή» έδρα της EuroLeague

Ευτυχία Οικονομίδου 08:38 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:39 - 10.09.2024

Ο Τσίμα Μονέκε ψήφισε το ΟΑΚΑ ως την καλύτερη έδρα στην EuroLeague μιας και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού AKTOR δημιουργούν πολύ... καυτή ατμόσφαιρα.

Τη Δευτέρα (09/09) πραγματοποιήθηκε η Media Day της Μπασκόνια και οι άνθρωποι της EuroLeague έβαλαν τον Τσίμα Μονέκε να παίξει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που δημοσιεύτηκε στα social media.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος φόργουορντ των Βάσκων έπρεπε να επιλέξει την έδρα με την πιο... καυτή ατμόσφαιρα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ομπράντοβιτς: «Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ και οι ομάδες με τα μεγαλύτερα μπάτζετ δεν κερδίζουν πάντα την EuroLeague»
EUROLEAGUE

08:16 - 10.09.2024

Ομπράντοβιτς: «Τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ και οι ομάδες με τα μεγαλύτερα μπάτζετ δεν κερδίζουν πάντα την EuroLeague»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τοποθετήθηκε για το ζήτημα των μεγάλων μπάτζετ στην EuroLeague, ενώ τόνισε πως μόνο μία φορά προπόνησε την πιο ακριβή ομάδα.

Ο Μονέκε διάλεγε ανάμεσα σε δύο γηπεδούχους κάθε φορά κι έφτασε το μπράκετ του μέχρι να έρθει η στιγμή του... τελικού, όταν και βρέθηκε στην πολύ δύσκολη να επιλέξει ανάμεσα στην Παρτίζαν και την Stark Arena και τον Παναθηναϊκό AKTOR και το ΟΑΚΑ.

Ο Νιγηριανός φόργουορντ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει την προτίμησή του σε αυτές τις δύο έδρες κι έχει εκφράσει τον ενθουσιασμό του από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων. Στην κρίσιμη ώρα του τελικού, λοιπόν, ο Μονέκε πήγε κόντρα στα... προγνωστικά και επέλεξε τον Παναθηναϊκό ως την καλύτερη έδρα σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να περίμεναν οι περισσότεροι μιας και το όνομα του 28χρονου παίκτη είχε συνδεθεί το φετινό καλοκαίρι έντονα με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!