Έγινε... δικός μας ο Ναν: Είπε «καλησπέρα» σε άπταιστα ελληνικά! (vid)
i

© Intime

Έγινε... δικός μας ο Ναν: Είπε «καλησπέρα» σε άπταιστα ελληνικά! (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 22:34 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:00 - 27.09.2024

Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε ο πιο δημοφιλής παίκτης της Stoiximan GBL και αποφάσισε να μην... απογοητεύσει τους φίλους του Παναθηναϊκού AKTOR με τα άπταιστα ελληνικά του.

Η Stoiximan GBL είναι έτοιμη για την έναρξη της νέας σεζόν με το πρώτο τεστ να δίνεται στη Ρόδο με το Stoiximan Super Cup το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου.

Μία μέρα πριν το τζάμπολ των ημιτελικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR με τον Άρη και τον Ολυμπιακό με το Περιστέρι στο ξενοδοχείο Rhodes Palace πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για να βραβευθούν οι κορυφαίοι της Greek Basketball League της αγωνιστικής χρονιάς 2023-24 που μας χάρισε πολλές συγκινήσεις.

Το «σμαραγδένιο» νησί ζει μεγάλες στιγμές και κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων για το ελληνικό πρωτάθλημα διαδραματίστηκε ακόμη μία από αυτές. Ο Κέντρικ Ναν κατά τη διάρκεια της παραλαβής του βραβείου του ως ο πιο δημοφιλής παίκτης της Stoiximan GBL αποφάσισε να ξεκινήσει τις ευχαριστίες του λέγοντας «καλησπέρα» στα ελληνικά συνοδευόμενη με ένα πλατύ χαμόγελο.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όσους ψήφισαν εμένα. Είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ μπροστά σε όλους σας σε αυτή τη θέση λαμβάνοντας αυτό το βραβείο. Πραγματικά η τιμή είναι μεγάλη κι εύχομαι σε όλους όσους είναι εδώ να έχουν την καλύτερη σεζόν και όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς».