Διαφορετική «αύρα»: Ο εντυπωσιασμένος Ναν κάνει την είσοδό του στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ (vid)

Διαφορετική «αύρα»: Ο εντυπωσιασμένος Ναν κάνει την είσοδό του στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 21:13 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:13 - 10.10.2024

Η είσοδος του Κέντρικ Ναν στο... γυάλινο παρκέ του ανανεωμένου ΟΑΚΑ προκαλεί δέος.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται (10/10, 21:15) την Μπάγερν Μονάχου στο glass floor του ΟΑΚΑ για την 2η αγωνιστική της Euroleague με την εικόνα του ανακαινισμένου γηπέδου να προκαλεί δέος στους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών».

Οι «πράσινοι» έχουν και με κάθε επισημότητα το πιο ανανεωμένο και εντυπωσιακό γήπεδο στην Ευρώπη, καθώς με την ανακαίνιση του κλειστού του ΟΑΚΑ οι φίλαθλοι των «πράσινων» πρόκειται να ζουν μία ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Από το εντυπωσιακό glass floor με τις συνεχείς αλλαγές εικόνων στο δάπεδο, όπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR και η εκάστοτε φιλοξενούμενη ομάδα θα πατάνε σε γυαλί και όχι σε παρκέ ως η δεύτερη ομάδα στην Ευρώπη μετά την Μπάγερν που εισήγαγε πρώτη την καινοτομία, μέχρι τα νέα scoreboards τον μοναδικό led φωτισμό, τα καταπράσινα καθίσματα, αλλά και τα φωτορυθμικά που τοποθετήθηκαν τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό βάζοντας όλους τους φιλάθλους σε γιορτινό κλίμα με το που αντικρίσουν το γήπεδο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Το ίδιο εντυπωσιακή βέβαια ήταν και η είσοδος του κρύου... αίματος του πρωταθλητή Ευρώπης, που δεν είναι άλλος από τον Κέντρικ Ναν. Ο γκαρντ του τριφυλλιού με το γνωστό βλέμμα του μπήκε στο ανανεωμένο κατάμεστο ΟΑΚΑ με το πρόσωπό του ωστόσο να μαρτυρά την εντύπωση που του έχουν προκαλέσει οι εικόνες που αντικρίζει.

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Μπάγερν και όλη τη δράση της Πέμπτης